Hánytunk, hasmenésünk volt a török kajától mégsem írhattunk a panaszkönybe. Mit tehet a fogyasztó? Megéri?
Tegnap török étteremben ebédeltünk közel a Jászai Mari térhez, számlát étteremszerűen nem kaptunk.
Megettük, megittuk, másnap iszonyatos hányinger és hasmenés kerülgetett engem és a barátnőmet is.
Felhívtuk az éttermet, hogy vissza kaphatnánk-e az egyébként bagatell 2 ezer forintos összeget, cserébe nem írunk bele a panaszkönyvbe, de nem.
Oda is mentünk, 5 éttermi dolgozó (török) jelent meg és egy oroszos akcentusú (vonású) üzletvezető. Először hecceltek, hogy írjak bele a panaszkönyvbe, de amikor a barátnőm is vette elő az iratait, hogy dupla bejelentést tegyünk már elállták az utam és nem adták ki a könyvet.
Majdnem dulakodás lett belőle. Rendőrt nem akartam hívni emiatt, de megfordult a fejemben.
Mit tehetek ilyen esetben? Nincs sok időm fogyasztóvédelmi perek lejátszására, de ki tudja. Orvosi látlelet a székletből stb? De úgyis eltussolnak mindent.
Nyernénk ezzel bármit is, vagy csak az időnket lopná az ügy? (és persze pénzünket, üzemanyag, idő, stb)
Én egyenlőre úgy állok hozzá, hogy ez a pénz tanulópénz volt, hogy ne együnk többé ilyen helyen, de sokkolt a dolog.
Homárt szoktam olvasni amúgy és sok helyet ismerek amik akkora balhékat csaptak, hogy a fél sajtót körbejárta mégis vígan üzemelnek tovább. Nyugaton az ilyet azonnal bezárnák... már másnap nem nyithatna ki.
Szóval mi a szar megy itt?
Pedig tehetnénk ellene. És azért nekem is van egy kiállásom, szóval én sem vicceltem, de azért inkább megkockáztattak volna egy verekedést, vagy akármit, mintsem visszaadják a pénzemet.
Én meg tényleg csak a barátnőm miatt reklamáltam, mert sírt szegény, hogy nagyon rosszul lett.
Nem a Szeráj volt az?
Én rengetegszer ettem ott és soha semmi baj nem volt a kajával.Rengeteg ember jár oda.
Azon meg ne csodaljozzatok ha nem esztek semmit aztan felfaltok egy nagy adag fűszeres kajat és rosszullesztek..
"Felhívtuk az éttermet, hogy vissza kaphatnánk-e az egyébként bagatell 2 ezer forintos összeget, cserébe nem írunk bele a panaszkönyvbe"
Nice...
"Vigyázz a törökökkel haver! Úgy szokták kezdeni, hogy kiirtják a családodat. Nem pecselnek ám!"
Baromság. Az oroszok ilyenek, de a törökök lepkefütty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!