Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hánytunk, hasmenésünk volt a...

Hánytunk, hasmenésünk volt a török kajától mégsem írhattunk a panaszkönybe. Mit tehet a fogyasztó? Megéri?

Figyelt kérdés

Tegnap török étteremben ebédeltünk közel a Jászai Mari térhez, számlát étteremszerűen nem kaptunk.

Megettük, megittuk, másnap iszonyatos hányinger és hasmenés kerülgetett engem és a barátnőmet is.

Felhívtuk az éttermet, hogy vissza kaphatnánk-e az egyébként bagatell 2 ezer forintos összeget, cserébe nem írunk bele a panaszkönyvbe, de nem.

Oda is mentünk, 5 éttermi dolgozó (török) jelent meg és egy oroszos akcentusú (vonású) üzletvezető. Először hecceltek, hogy írjak bele a panaszkönyvbe, de amikor a barátnőm is vette elő az iratait, hogy dupla bejelentést tegyünk már elállták az utam és nem adták ki a könyvet.

Majdnem dulakodás lett belőle. Rendőrt nem akartam hívni emiatt, de megfordult a fejemben.

Mit tehetek ilyen esetben? Nincs sok időm fogyasztóvédelmi perek lejátszására, de ki tudja. Orvosi látlelet a székletből stb? De úgyis eltussolnak mindent.

Nyernénk ezzel bármit is, vagy csak az időnket lopná az ügy? (és persze pénzünket, üzemanyag, idő, stb)

Én egyenlőre úgy állok hozzá, hogy ez a pénz tanulópénz volt, hogy ne együnk többé ilyen helyen, de sokkolt a dolog.

2014. máj. 18. 21:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jó, de azért korrektség lehetne bennük. Ha ilyen szinten nyomják a maffiát egy fogyasztói helyen, ráadásul ilyen módszerekhez folyamodnak tényleg ki tudja mi lehet abban a kajában. Furcsállom, hogy nem zárt még be az étterem, főleg, hogy az orosz-szerű fazon azzal jött nekem, hogy havonta 6 ilyen eset van és hogy hozzászoktak.
2014. máj. 18. 22:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Én a helyükben azért félnék egy kicsit, mert rendőrség, antsz is van a világon aztán lehet szépen bezárni a pénzmosodát és áttelepülni a kelet-balkánra.
2014. máj. 18. 22:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy épp kiégetik a helyet, fullra járatják, mert érzik ezt amit leírtam. Viszont ha miattam zárna be a hely cserébe tuti kinyírnának. Bár tényleg nem tudom mennyire komoly dolog ez. Felnőtt ember vagyok azért, nem hiszek a mesékben. De azért tudom, hogy nem árt odafigyelni.
2014. máj. 18. 22:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Homárt szoktam olvasni amúgy és sok helyet ismerek amik akkora balhékat csaptak, hogy a fél sajtót körbejárta mégis vígan üzemelnek tovább. Nyugaton az ilyet azonnal bezárnák... már másnap nem nyithatna ki.

Szóval mi a szar megy itt?

2014. máj. 18. 22:08
 15/21 szántóvető ***** válasza:
67%
nickelsdorftól(Hegyeshalomtól)keletre-ez itt a balkán,itt minden megtörténik következmények nélkül.
2014. máj. 18. 22:11
 16/21 A kérdező kommentje:

Pedig tehetnénk ellene. És azért nekem is van egy kiállásom, szóval én sem vicceltem, de azért inkább megkockáztattak volna egy verekedést, vagy akármit, mintsem visszaadják a pénzemet.

Én meg tényleg csak a barátnőm miatt reklamáltam, mert sírt szegény, hogy nagyon rosszul lett.

2014. máj. 18. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
Vigyázz a törökökkel haver! Úgy szokták kezdeni, hogy kiirtják a családodat. Nem pecselnek ám!
2014. máj. 19. 06:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem a Szeráj volt az?

Én rengetegszer ettem ott és soha semmi baj nem volt a kajával.Rengeteg ember jár oda.

Azon meg ne csodaljozzatok ha nem esztek semmit aztan felfaltok egy nagy adag fűszeres kajat és rosszullesztek..

2014. máj. 19. 10:18
 19/21 kovpet ***** válasza:

"Felhívtuk az éttermet, hogy vissza kaphatnánk-e az egyébként bagatell 2 ezer forintos összeget, cserébe nem írunk bele a panaszkönyvbe"

Nice...

2014. máj. 19. 10:32
 20/21 Őszödi Ferenc ***** válasza:

"Vigyázz a törökökkel haver! Úgy szokták kezdeni, hogy kiirtják a családodat. Nem pecselnek ám!"

Baromság. Az oroszok ilyenek, de a törökök lepkefütty.

2014. máj. 19. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!