Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Közszeméremsértés ruhában,...

Közszeméremsértés ruhában, bikiniben, fürdőruhában?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam, vajon a jog hogyan tolerálja az egyes ruhadarabokat Közszeméremsértés szempontjából de mivel nem vagyok jártas jogi ügyekben így megosztom veletek is a kérdéseimet, bízva abban hogy értelmes használható válaszokat kapok nem csak idióta fröcsögést.

39 éves csinos vékony nő vagyok, szép kellemes idomokkal...

1. Van pár szép és sexy bikinim és fürdőruhám, végül is mindegyik takar valamennyire, de engedi sejtetni mit is rejt... tanga, string, micro, sheer stb.. szóval nem vagyok pucér, csak mint a mesében van is rajtam valami meg nincs is... Strandokon, Balatonnál, Velencei tónál hordhatom-e jogi következmények nélkül...

2. Nyáron melegben a lenge áttetsző ruhadarabokkal mi a helyzet közterületen? Blúz melltartó nélkül esetleg átlátszó selyemblúz? Nadrágon áttetsző bugyi? Miniszoknya?

3. Saját kertben napozás ruha nélkül?

Szóval ezekre a kérdésekre keresek jogi válaszokat és nem szubjektív véleményeket... Köszöm előre is a komoly válaszokat...

Szép nyarat mindenkinek

#tanga #fürdőruha #micro bikini
2014. máj. 18. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Féltékeny nők? Na ne viccelj már, biztos egy 39 éves öregecske nőre féltékenyek, aki a mellét és a micsodáját mutogatná az utcán. Inkább nevetségessé tennéd magad, és sok pasi azt gondolná, amit a 2 kommentelő írt. Ha a férjed arra izgul, hogy a középkorú felesége minden szánalmas nyálcsorgatónak mutogatja a testét, akkor ő se százas.
2014. máj. 18. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
#9: Félreértesz, az csak az első hozzászóló "saját területemen azt csinálok amit akarok" válaszának ment.
2014. máj. 19. 06:49
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Ó,te drága!Tényleg,olyan féltékeny vagyok,nem is aludtam az éjjel:):):)
2014. máj. 19. 07:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek jó alakja van, az nem azt jelenti, hogy mindenhol mutogatnia kell magát szinte meztelenül.

Én az alig takaró vagy nem takaró vagy áttetsző darabokat otthon hordom a férjemnek :) Neki szeretnék tetszeni, nem pedig az összes férfinak.

2014. máj. 19. 08:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzek közszemérem sértők akkor most megyek a parlamentbe és kezdeményezem a jogszabályok módosítást.
2014. máj. 19. 11:30
 16/16 anonim válasza:
28%

anyukám, növeld máshol az egódat...

"csak mint a mesében van is rajtam valami meg nincs is..."

:DDDD ezen a szövegem behaltam... mindegy használd ki...39...pár év és szétesel :))

2014. máj. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!