Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 16 évesen megcsinálhatom?

16 évesen megcsinálhatom?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Össze szoktam veszni anyukámmal (apukám sajnos nincs, nem ismerem) hogy ide nem mehetek meg oda nem. Azt meghtehetem ha ő azt mondja hogy 'nem' akkor is elmegyek otthonról és mondom neki hogy elmegyek haveromhoz, majd délután 2-kor jövök? mit csinál? tud valakinek szólni hogy elszöktem otthonról, vagy mit tud csinálni? Őszinte válaszokat kérek legyetek szívesek, ne csapjatok be! (nem cigizek, drogozok, iszok) :)
2014. máj. 16. 16:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

"Azt meghtehetem ha ő azt mondja hogy 'nem' akkor is elmegyek otthonról és mondom neki hogy elmegyek haveromhoz, majd délután 2-kor jövök? mit csinál? tud valakinek szólni hogy elszöktem otthonról, vagy mit tud csinálni?"

Hogy ő mit csinál azt tőle kérdezd. De ha az érdekel én mit csinálnék, levernék két olyan fülest, hogy felborítanád a konyhaasztalt aztán egy hétig nem mehetnél ki a szobádból.

2014. máj. 16. 17:00
 2/29 A kérdező kommentje:
Jó kössz! :/
2014. máj. 16. 17:02
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

Persze, megcsinálhatod. Sőt, ő meg azt csinálhatná, hogy kivág otthonról, többé nem tart el, majd Te magadat, ha annyira tudod, hova mennél.

A rendőrséget is persze értesítheti, ha úgy érzi, bajod eshetett.

2014. máj. 16. 17:03
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már 5 éves hogy sarokba kell állnom, meg ha azt mondja üljek le ide akkor le kell ülnöm! :-( Láttam már tv-be magyar sorozatokba hogy a gyerek összeveszik a szüleivel és elmegy otthonról, 3 óra hossza múlva meg hazamegy, az hogy van? vagy nem igaz?
2014. máj. 16. 17:10
 5/29 A kérdező kommentje:
Meg barátaim előtt is égek mint a rongy, mer nem megyek el velük sehova, meg azt kell mondanom hogy anyu nem enged, előtte kitaláltam hogy ide meg oda megyek de nem veszik be. Meg cikiznek mindig hogy anyuci kisfia, mondtam anyukámnak hogy mi a helyzet, de őt nem érdekli. :(
2014. máj. 16. 17:13
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy már ötéves, miért gondolkozol úgy? Hogy jön az ide, mi van a sorozatokban?

Hogy gondolod, hogy ne legyen semmibe se beleszólása? Nem -csak - azért szólhatna bele, mert ő tol alád mindent, hanem mert nem mindig van energiája azon aggódni, hazaérsz-e aznap, vagy esetleg egyedül megicsálni mindent úgy, hogy Te csak aludni jársz haza.

2014. máj. 16. 17:15
 7/29 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem csak aludni járok haza, csak azért rossz hogy a haverjaim cikiznek, meg eléggé szeretek barátkozni, de sajnos ali van most barátom ez végett. :/
2014. máj. 16. 17:18
 8/29 A kérdező kommentje:
(ali)-alig, elnézést elírtam.
2014. máj. 16. 17:19
 9/29 A kérdező kommentje:
Jó szoljon bele, de ez már tulzás nem? meg nagyon jól tudja hol szoktam lenni, ennyi!
2014. máj. 16. 17:20
 10/29 anonim ***** válasza:
És neki van bárkije rajtad kívül?
2014. máj. 16. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!