Ha párom terhesen elhagyott, mi a teendő?
11/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Légyszi olvass vissza.
Mindenképpen bírósághoz kell fordulni. Javaslom, fogadj egy ügyvédet, lehetőleg jó hírű, felkészült kollégát, aki tud neked segíteni.
2014. máj. 16. 15:59
Utolsó kettő! Hogy ti mennyire paraszt módon viselkedtek! Elképesztő.. Olvass már fentebb is egy kicsit. A kérdező leirta hogy egy 4 éves kapcsolatról van szó, és a baba megfogantatásához ovosi segítségre volt szükség. Nyilván szereti már most azt a gyereket, de azért meg lehet érteni ebben a helyzetben szerintem! A pasi az aki egy önző dög, aki csak magára gondol, felelősséget már nem vállal. Na ez a szánalmas!!
2014. máj. 16. 16:13
Elnézést kérek.
Nekem nem volt tiszta "orvosi segítséggel" én ezalatt azt értettem, hogy világra jött a baba.
Te meg fejezd ki magadat érthetőbben.
Hát akkor peched van. És jogos a kérdésed.
Hogy fogod egyedül felnevelni, apa nélkül?
2014. máj. 16. 16:16
Lány vagyok felelőtlen szülők szülötte, talán ha kifejezted volna magadat tisztességesen, ez nem történik meg. És a meg nem született gyermeket sajnáltam, és dühös vagyok, hogy a világon annyi gyermek szenved a felelőtlen gyermekvállalók miatt. Amúgy meg bocsánatot kértem, de vannak akiknek semmi nem elég.
2014. máj. 16. 16:23
16/25 A kérdező kommentje:
Amugy meg ennyi erővel minden elvált szülő felelőtlen, mert ott is ehhez hasonló a helyzet. Apa lelép gyerek leszarva. Hatalmas tisztelet a kivételnek.
Te vagy akit elhagytad terhesen a párja? Neked akkor semmi dolgod.
2014. máj. 16. 17:26
Az a teendő, hogy bocsánatot kérsz tőle és visszamész hozzá.
2014. máj. 16. 18:34
"A cél, írja alá az apaságit és fizesse a gyt-t."
Jahh csak pénz kell? Akkor elég elmenned dolgozni.
2014. máj. 16. 18:35
20/25 A kérdező kommentje:
komolyan, mennyi reménytelen eset van itt.
A faszi csalt meg engem. És hagyott el minket. Még terhes vagyok és dolgozom.
Áruld már el okostojás, hogy dolgozzak, egy pici gyerek mellett? Miért is nekem kell bocsánatot kérni? Mert ő megcsalt? Komolyan. Ilyen hülye világban élünk? Vagy honnan van ennyi erkölcstelen, szívtelen ember?
A kérdésem jogi és gyakorlati vonatkozású. Unatkozó,alig pár százalékos kamaszok ne válaszoljanak már.
Kapcsolódó kérdések: