Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha megvettem egy játékot...

Ha megvettem egy játékot akkor azt bárhonnan letölthetem?

Figyelt kérdés

Több 100 játékom van steamen és originen(megvettem őket), de néha lassabban jönnek le mintha torrentről szedném őket. Ha letölteném torrentről a játékot azzal törvényt szegek vagy nem??

Azt tudom, hogy Magyarországon nem piszkálják a kalózokat, így ez inkább elméleti kérdés

2014. máj. 15. 15:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a feltöltés már illegális, de azt ki lehet iktatni torrentnél is
2014. máj. 16. 06:06
 12/16 anonim ***** válasza:
De mit szól hozzá a torrent oldal? Már a "hit&run"-ért is morognak. Hát még ha csak letöltesz, de nem osztasz meg egy bite-ot sem.
2014. máj. 16. 14:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez egy elméleti kérdés, csak az érdekelt, hogy ha már megvan a játék akkor bárhonnan letölthetem-e
2014. máj. 16. 18:05
 14/16 anonim válasza:

Egyszeru valasz NEM!

A Steam nezi hogy a program valoban tolluk szarmazik-e vagy nem es ha elterest talal (pl.: benne van a crack,...) akkor a futtato fiokot bannolja. Steam forumokon rengeteg ilyen postot talalhatsz hogy de megvettem csak..., csak ki akartam probalni es megvenni,...

Ha megvetted toltsd le Steamrol! Egyebkent nem hiszem el hogy lassabb a Steam nem lehet hogy a savszelessegre te allitottal be valami alacsony szamot?

2014. máj. 18. 16:32
 15/16 A kérdező kommentje:
A steam a valóban gyorsabb, de az origin bűn lassú
2014. máj. 19. 13:20
 16/16 anonim válasza:

Nekem mind a ketto gyors, nem lehet hogy rosszak a beallitasaid?

Tuzfal/virusirto nem fogja?

2014. máj. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!