Ha megvettem egy játékot akkor azt bárhonnan letölthetem?
Figyelt kérdés
Több 100 játékom van steamen és originen(megvettem őket), de néha lassabban jönnek le mintha torrentről szedném őket. Ha letölteném torrentről a játékot azzal törvényt szegek vagy nem??
Azt tudom, hogy Magyarországon nem piszkálják a kalózokat, így ez inkább elméleti kérdés
2014. máj. 15. 15:21
1/16 Lumpenproletár válasza:
Én azokat"kitömném"akik egy-egy játékot zenét(stb.)legálisan szereznek be...-azt a párat.
2/16 Lumpenproletár válasza:
Az is csak Magyarországon fordul elő hogy valaki megveszi rendesen a játékot és azt kapja érte cserébe hogy"lassabban jön le"mint a torrentröl leszedett.
Tanúság?
Nem érdemes becsületesnek lenni mert aki becsületes az fázik rá.
Az a pár...
3/16 A kérdező kommentje:
Én se több 10e forintért veszem őket, maximum 3e a legtöbb amit játékra kiadtam(de a legtöbbet ezer ftért vettem), de van egy pár előnye az eredeti játéknak (főleg steamen, pl felhőben tárolja a játékállást, multi, vírusmentes)
2014. máj. 15. 15:25
4/16 Lumpenproletár válasza:
Nálunk a gyerekek foglalkoznak sz.gépes játékokkal(én már kinőttem belőlük...)és nem is tudok róluk semmit csak azt hogy tőlem sosem kértek rá pénzt.
5/16 anonim válasza:
A licenset veszed meg, nem magát a programot. Amúgy ha a játékot vissza seedeled, az már nem iilegális. Csak a letöltés az, személyes célokra.
6/16 anonim válasza:
*az már nem legális, csak a letöltés.
7/16 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor megvan a licensz, tehát letölthetem bárhol a programot?
2014. máj. 15. 16:00
8/16 anonim válasza:
Magánhasználatra csak filmet, zenét, könyvet tölthetsz le (fel már nem), programokat már nem.
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, de már megvettem a programot (vagy legalábbis a licenszét)
2014. máj. 15. 19:21
10/16 anonim válasza:
Ha torrent oldalról szeded le, azzal az a baj, hogy már a letöltés alatt is feltöltesz (seed), ami illegális, mint már fentebb is írták. (Csak nem tudtam egyértelmű-e.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!