Honnét tudhatom meg hogy körözés alatt állok e?
nagyjából még egy hónapig leszek kint,nem a büntetés elöl menekültem ki, hanemmunkavállalás céljából az hogy a büntetés megkezdésének napja elött jöhettem véletlen egybeesés.
Amúgy ugy vanhogy jogerösen kiszabták a letöltendöt, de a behívo papiron volt egy bekezdés hogy ha a büntetés megkezdésének napjáig csekkel igazolom a pénzbüntetés befizetését akkor a szabadságvesztést nem hajtják végre. Ugyan nem csekkel, de átutaltam abüntetésnek megfelelö öszeget, a különös benne hogy tulajdonképpennem itéltek pénzbirságra, hanem körérdekü munkára amit átváltoztattakmert nemjelentemmeg hogy munkahelyetjelöljenek ki számomra haol le tudom dolgozni.Egy honap letöltendőt kaptam es 1 nap-5000 ft. jával számoltam tehát 150 000 ft.-ot utaltam át.
Ha egy hónap munlva hazamegyek mire számíthatok?
A nyilvános körözések (Elfogató parancs alapján körözött személyek; Eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek bontásban) a következő helyen megtalálhatók
Körözési alportál
Elfogatóparancs alapján körözött személyek
Eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek
Közútijármű körözés
Egyedi azonosítóval rendelkező tárgy
Katt valamelyikre a rendőrség oldalán.
Ki adja a képpel névvel stb !
máma kint voltak értem a rendörök de en ugye it vagyok külföldön, ugy hogy mától szökős vagyok LOL :D
köszönöm azért a válaszokat !!! üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!