Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elkaptak lopásért. Kaphatok...

Elkaptak lopásért. Kaphatok erkölcsi bizonyítványt?

Figyelt kérdés
2 éve elkaptak egy áruházba amint elcsentem egy csokit. Haverokkal voltunk kicsit beittunk.Volt nálunk pénz de igy alakult.Tudom hülye voltam és már bánom is. A lényeg hogy kihivták a rendőrséget adat egyeztetésre mert az igazolványom otthon maradt.Utána kaptam egy levelet hogy 256 ft os kárt okoztam amit meg is térítettem és 5000ft ot kellett befizetnem illetékbélyeggel. Az lenne a kérdésem ez mennyire hagy nyomot az életembe? Erkölcsi bizonyítványt ha kérek ezt is feltüntetik benne? Ja és aki csak gúnyolni akarna vagy letolni hogy hogy lehet ilyet tenni.Azt kérem akkor ne is írjon. Tudom hogy nem kellett volna megtennem és nagyon hülye voltam. Megbántam... a kérdésemre a válaszokat előre is köszönöm
2009. dec. 25. 21:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

És az ilyen nagy erkölcsi prédikátoroknál szoktak aztán a legizgibb dolgok felmerülni a háttérben. hihihihihih

Egyébként pedig dehogy vagy bűnöző, tudod kedves utolsó, ezzel tudatosíthatsz benne egy olyan hamis képet, ami elcseszheti az életét, és a végén még el is hiszi, ha éppen olyan korszakban van, na és az önbeteljesítő jóslat pszuiochológiai működését pedig ismerjük.

Ha rá sütjük, tuti az is lesz, ez így igaz. De ne hamarkodd el!

2009. dec. 27. 09:44
 22/23 anonim válasza:

A lónak 4 lába van, mégis megbotlik.

Ha megtörtént, legalább bánod.

Milyen jó lenne, ha csak ennyit lopnának a honatyáink.Na jó, legyen nekik: fejenként!

Nem lesz nyoma, de máskor kerüld az ilyen hülyeségeket! :-)

2009. dec. 28. 13:46
 23/23 A kérdező kommentje:

Hát az biztos hogy soha többé nem teszek ilyet és ehhez hasonlót sem....am 12-26 21:42 válaszadó.... szerintem azért túlságosan felfujod a dolgot... ez az egyik...azért bűnözőnek nem tartom magam már ne is haragudj meg:) azt meg nem tudom honnan vetted hogy én takarózom a milliárdos lopásokkal mert egyáltalán nem :D szal foggalmam sincs ezt honnan vetted...

az 5000ft ot azért fizettem be mert nem akartam ebből magamnak még ennél is nagyobb bajt:S kiküldték a levelet... hogy vagy közmunkán kell ledolgoznom vagy befizetnem.... ha nem akkor le kellett volna elvileg ülnöm.... inkább befizettem... jobbnak láttam nem játszani ezzel... igy legalább azért megnyugodtam...mit is mondhatnék..megfizettem a ballépésemért :) a többi válaszolonak is köszönöm a válaszokat.. és azt hogy azért a többség nem ítél el ezért...

2009. dec. 31. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!