Valakinek a férje, rokona van, vagy volt börtönbe? Hogyan alakult az életetek miután be kellett mennie? Miután szabadult mit hozott az élet számotokra? Mennyire változott meg? Miért került oda?
én sem értem az olyan embereket, akik negatívan állnak hozzá egy rendes, aranyos bűnözőhöz
az kedves úriember csak betört, elkapták, lecsukták, jelenleg éppen a rózsáját tágítják a sitten
mire kijön, igazi mintapolgár lesz belőle
még az adója 1%-át is felajánlja a baptistáknak
Nálunk unoka tesómnak ment el 7 éve a börtönben, belé kötöttek és megkéselte a srácot, majd ott hagyta ami súlyosbított a körülményen
Nem nagyon változott az életünk, se az övéké, annyi hogy munkát nehezen kapott, de mivel jó eszű és a végzettsége sem utolsó így eltekintettek a börtön felett.
3,5 év letöltendő? gondolom nem egy sufniba törtek be.
de nem tudom miért kell babusgatni egy bűnözőt. ha hozzátok betörnének és több millió forintnyi cuccot bugáznának, gondolom akkor se lenne semmi probléma. csak ebbe senki se gondol bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!