Egy büntető pernél ha megfogadnák egy ügyvédet, mennyit kérhet?
Ügyvédtől és pertől függ.
Viszont ez a kérdés szerintem ez világrekord az egy szóra eső helyesírási/nyelvtani hibák arányában.
attól függ milyen az ügy,meg mindenki mást kér.
egy alkalom 15-20 ezer körül.vagy mond egy összeget,100 ezer,és ha mennyi kell targyalasra,akkor alkalmanként 20 ezer.
ezt neked kell tudni h milyen súlyos az ügy,vagy egyedül tudod e képviselni maagd,ha sittre is kerülhetsz akar,akkor azert csak jobb az ügyved,mert nem mindegy hogy mikor mit mondasz.
A kérdés mind formailag (értsd: nyelvtanilag) mind pedig tartalmilag teljességgel értelmetlen.
A díjazás szabad megállapodás kérdése.
Nyilván függ az ügy milyenségétől, a ráfordítandó munkától, az ügyvéd saját díjszabásától és meg ezer más dologtól is.
Ügyvédet egyébként nem "megfogadni" kell (és főleg nem "megfogadnÁk", mert ez konkrétan fáj!!), hanem megbízni.
Köszönöm szépen a kioktatást! Azt hittem, hogy ezen az oldalon inkább segítik az embert, nem pedig lehúzzák!!!
Azért kíváncsi lennék, hogy ha ti "kedves" válaszolók, rossz idegi állapotban lennétek, akkor a helyesírásra figyelnétek? Vagy talán inkább segítséget kértek? Mindenki nézzen mélyen magába és csak utána ítélkezzen!
Én mindig helyesen írok :)
Ítélkezni pedig a bíró fog :)
Igen, mindig figyelek a helyesírásra, mert így érthető, amit írok, és így tudnak mások segíteni.
És ha nem vetted volna észre, segítettünk sokan a válaszainkkal, még ha ennyire nehezen megválaszolható kérdésre csak ilyen bizonytalan váalszt adtunk.
1. Igen, mindig törekszem a helyesírásra, mert igényes vagyok magamra.
2. Hülyeséget kérdeztél, szóval mégis, hogyan vársz normális választ rá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!