Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bejöhet a vízóraleolvasó...

Bejöhet a vízóraleolvasó engedély nélkül?

Figyelt kérdés

Az imént ugatattak a kutyák, kimentem és a nő a "ringlit" épp nyitotta ki és jött be.(Kisgyerek miatt egy zárási lehetőség).

A kérdésem: A vízóra leolvasó jogosan jött be? És ha nincs itthon senki? Arra hivatkozott hogy nyitva volt a kapu amikor megjegyzést tettem. (Kulcsal valóban nem volt bezárva)

2014. ápr. 14. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem!

az óraleolvasó a kapuajtóig mehet.

ha nem vagy otthon vagy nem mész ki, nem mehet be!

mert betörésnek számít, még akkor is ha nem zártad kulcsra az ajtót!!

A szomszédba így akart bemenni a gázos!

kimentem mert gyanús volt a kocsi a ház előtt, látom ám, hogy a nénihez semmiféle csöngetés nélkül, csak nyitja az ajtót, rá is kiabáltam, hogy takarodjon kifelé, mi jogon megy be.

erre ő.

de az órát akarom leolvasni.

mondom neki ha nem jön ki azonnal lefotózom és kihívom a rendőrséget, csak úgy futott kifelé.

mikor kinn volt kértem tőle egy fényképes igazolványt, mert ugye ezt ki kéne tenniük látható helyre a ruhán, enélkül sehova nem mehetne be.

és mondtam neki hogy legközelebb ha a környéken így megy be valahova, feljelentem és bizonyítékként le is fotózom.

folyt ám az izzadság az emberről.

megtanulta hogy ne csináljon ilyet.

utána önszántából elmondta hogy sajnálja,mert ilyen esetben felszólítást kell hagynia, hogy ekkor meg akkor jön vissza, de nem volt kedve ilyet írni és még egyszer visszajönni.

2014. ápr. 14. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Kissé pipa lettem mert még a nőnek állt feljebb, mert hogy neki le kell olvasnia a vízórát.. Na majd következőleg ha megint bejön kissé ráijesztek hogy rendőrt hívok.. tanulja meg hogy nem megy be saját akaratából. Köszönöm a válaszodat. :)
2014. ápr. 14. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
De ha nem tudja leolvasni a vízórát akkor meg lekapcsolják a szolgáltatást nálad. Ki vagy nekik szolgáltatva, cumi.
2014. ápr. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!