Eldönthetem önkényesen a gyerekem nevét, ha van férjem?
Amúgy mi a szitu?
Nem tudtatok kiegyezni a névben?
Megnézném a férj pofakifejezését.XD
"Nem kérek az ilyen jellegű megjegyzésekből.."
teljesen mindegy te mit kérsz, azt kapod az abnormális válaszodra, amit ér és amit te érsz.
Szülés után a kórházba jöttek az anyakönyvi hivatalból ügyet intézni. Nálunk a névben egyetértés volt, csak amit elfelejtettünk egyeztetni az az írásmódja, mivel akkoriban még nem volt meg a magyar állampolgársága a volt férjemnek, mi bármit és bármilyen írásmóddal adhattunk. Így esett meg, hogy születés után amíg engem varrtak addig ő elvonult babát fürdetni meg karszalagot intézni, arra rákerült a gyerek neve, de én azt hittem, csak elírták. Másnap amikor jöttek a kórházba hivatalosan anyakönyveztetni, akkor én meg úgy diktáltam le, ahogy én gondoltam, így abban a formában lett anyakönyveztetve és az lett a gyerek neve.
Úgyhogy simán megcsinálhatod, hogy amikor mennek a kórházba, akkor Ödönke helyett Béla néven anyakönyvezteted. Más kérdés, hogy viszont nem korrekt, hogy átvágod a fejét, ebben közösen kellene megegyeznetek.
Milyen név az ami neked ennyire teszik? Miért nem akarja a férjed?
Amúgy már leírták, hogy kétszer kérdezik. Először mikor megszületik azonnal a karszalagra utána mikor kijönnek a hivatalból anyakönyvezni. Ha egyiknél se lesz ott meg tudod csinálni, de nagyon szemét húzás. Ha mégse bocsájt meg és évek múlva is a fejedhez vágja ne csodálkozz. Ez a másik mocskos módon való kijátszása, ennek soha nem szokott jó vége lenni, normális ember nem nyel le egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!