Perrel fenyegetőzik a vendégem. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Műkörmös vagyok.Egyik körme begyulladt,mondván a műkörömtől amit készítettem neki.Soha-soha nem történt még velem ilyen,minden eszközt fertőtlenítek,a kéz bőrét is.Amikor készítettem a körmét akkor is érzékeny volt neki,talán már akkor kezdődhetett neki,a műköröm pedig rátette az i-re a pontot.A lényeg hogy most emiatt perrel fenyegetőzik,hogy ez neki milyen rengeteg pénzbe került,a gyógyíttatás.Teljesen elkeserített ez...nem isértem hogyan történhetett ez meg.2014. ápr. 11. 19:17
11/16 Andizsuzsi válasza:
Bár a felettem szólóknak tökéletesen igazuk van, próbálj meg békésen elválni tőle, pl. fizesd vissza neki amit nálad hagyott, mert pert ugyan nem nyerne, de ha csak nem adsz minden vendégednek számlát, akkor csúnyán be tud tartani ha akar.
12/16 A kérdező kommentje:
Igen,erre gondoltam én is.hogy esetleg bármi másba belekötne,ha nem jönne be a számìtása.azt mondta a kezelés költségeiről is van vmi papirja.az oké h visszaadom a pénzét,bár sztem nem én okoztam a bajt.de a kezelését is fizessem?
2014. ápr. 11. 21:21
14/16 anonim válasza:
Ha szívatni akar, akkor a világ minden pénze nem elég, hogy aktiválja magát Facebookon, vagy akárhol.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 12. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!