Melyik párt akarja legalizáni a fűvet?
Figyelt kérdés
mármint miután megválasztották2014. ápr. 4. 19:10
2/4 anonim válasza:
Én soha nem drogoztam, semmit, de van benne valami, abban, amit írnak a cikkben.
Viszont van egy hátulütője. Így azoknak is "szem előtt" lesz, akik egyébként nem találkoznának vele, és kipróbálják.
A másik gond, hogy a kiskorú füvezők problémáját nm oldja meg, mert ugye az azért egyértelmű, hogy csak 18 felett lehet venni, mint cigit és piát.
3/4 viktorvarga válasza:
szerintem agyalt ezen már minden párt hogy lehetne a sok füvest megadóztatni.mert ezigy nemjó h mindenki sziv és nekik meg nem esik belőle semmi.
4/4 anonim válasza:
4K!, de sajnos nem kerültek fel a pártlistára, én rájuk akartam szavazni, de így nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!