Mit lehet tenni, ha kirabolnak a Bkk valamelyik járatán?
Ugyan áruld már el, kérdező, mégis miféle megoldást vársz tőlünk?
Ez egyetlen legális megoldást (rendőrség) elutasítod.
Mit tudnánk segíteni?
- Adjuk meg Szupermen telefonszámát?
- Vagy a tolvaj lakcímét, te meg majd visszakéred tőle?
- Esetleg úgy gondolod, van egy titkos emailcím, ahova ha írsz egy levelet, postáznak egy másik nyakláncot?
- Netán csak arra vársz, hogy sajnáljunk?
Részvétem. Anyukám ugyanígy járt két éve. Egy utastársa jelentkezett is, hogy ad személyleírást, mert mint kiderült a kislányát korábban megtámadták, és anyum támadása előtt gyanus lett neki a tag, és figyelte.
Kijöttek a rendőrök, hümmögtek, látszott, hogy les.zarják az egészet, az egyik megjegyezte, hogy már hetedhét országon túl van az ürge.
Végül bevitték a rendőrségre, várakoztatták vagy 3 órát felvették a jegyzőkönyvet meg el kellett küldenie a nyaklánc képét.
1 hónap után kapott egy levelet, hogy hatalmas erőkkel nyomoztak, de sajnos nem jutottak semmire.
Ráadásul a biztosító sem fizetett, mert szerintük ez nem volt rablás, nem sérült meg. 3x fellebbeztünk, de csak lóf.@szt kaptunk a seg.günkbe. A rendőrség rablásként kezelte, a ge.c.is biztosító szerint ez nem volt támadás.
Így se nyaklánc, se tettes, se kártérítés.
És igen, azóta nem hord nyakláncot. Ilyen undor országban élünk.
Természetesen nem cigány volt az elkövető...
Milyen buszon történt az eset? Valami újon, hogy esetleg be volt kamerázva? Mert akkor rendőrség és akkor elkérik a BKK-tól a felvételeket. Esetleg vissza kell menni a környékre és megnézni van-e kamera valahol.
Amúgy bizony, bkv-n sajnos valóban nem ajánlatos ékszert viselni.
Szerintem érdemes a rendőrséghez fordulnod, pont azért, mert ma már elég sok a térfigyelő és biztonsági kamera, ami segíthet.
Ezen kívül érdemes rejtve viselni az utcán az ékszereket, pont az ilyen esetek megelőzése céljából.
A felháborodott válaszolónak írom,hogy nem megoldást várok tőletek,csak nagyon mérges vagyok és szerettem volna úgymond szólni az embereknek,hogy mások ne járjanak így,mint mi.Ahogy az 5. válaszoló le írta,ezt mi tudtuk,hogy itt semmi esélyünk jól kijönni a dologból,ezért nem tettünk feljelentést.
Egy régi busz volt,a mártírok útján,nem belváros.Elég fontos volt az az ékszer,évek óta hordta anyukám,de hát így jártunk.Sajnos tényleg az a tanulság,hogy nem lehet ékszert hordani.
Lassan, már a nyakláncokba is kéne nyomkövető, csak olyan aksi kéne bele, ami bírja is.
Sajna, anyukámnál is, ilyen volt. Ez ellen, sajnos nem sokat lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!