Ellopták a pénztárcámat amelyben benne volt a jogsim és a személyim. Azt hallatom, hogy ilyen esetben ingyen kiállítják az okiratot. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Ha valóban ingyenes mi ennek a módja? Igazolást kell vinnem az okmányirodába a rendőrségről?
Amíg nincsenek meg az irataim, addig állítanak ki ideigleneset? Ezt a Okmányirodába kell igényelnem?
2009. dec. 17. 19:10
1/6 anonim válasza:
1500 Ft én úgy tudom, én most csináltattam személyit. nem ellopták, elhagytam
3/6 anonim válasza:
Igen ilyen esetben van lehetőség ingyenességre, már én is halottam róla. De nem tudom hol kell elintézni:-((
4/6 anonim válasza:
Személy igazolvány esetén be kell mutatni:
Születési anyakönyvi kivonat, érvényes útlevél (ha van) rendőrség által felvett jegyzőkönyv elvesztésről, lopásról, megsemmisülésről
Érvényes útlevéllel rendelkezők számára 1.500.-Ft
Érvényes útlevéllel nem rendelkezők számára 3.000.-Ft
A vezetői engedély cseréje és pótlása:
- Orvosi igazolás
- 4.000 Ft illeték – csekk
- Cserénél: a régi vezetői engedély
Google adta őket.
5/6 anonim válasza:
Amikor rendőrségen bejelented az ellopást, akkor majd adnak egy címet, ahova el kell menned, ez az áldozatsegítő szolgálat, majd töltenek ki ott is papírt, meg kapsz igazolást, meg minden, és amikor csináltatod az okmányokat, akkor egy részük (taj kártya, lakcímkártya meg adókártya ha jól emlékszem) ingyenes lesz, a személyiért kevesebbet kell fizetned, a jogsit viszont nem támogatják. De ők csak akkor tudnak segíteni, ha feljelentést teszel a rendőrségen.
6/6 anonim válasza:
a 3ik vagyok az utolsónál a pont:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!