Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Be idéztek tanúnak a rendőrség...

Be idéztek tanúnak a rendőrségre, miszerint en hivtam többször is egy embert, akiről kiderült hogy illegális dolgokkal tevékenykedik. Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Az embert akit én hivtam többször is, varró egyebkent es tobbszor is egyeztettem vele mint kuncsaft. Csak kiderult biztos forrásból hogy mellette futtatott drog üzletet is.. Én erről semmit sem tudtam idáig.. Milyen kérdésekre számíthatok? Vádolhatnak azzal hogy én nem amiatt talalkoztam az illetővel, hanem vásárolják valami egyeb dolgot? Mire számíthatok? Ez lez az első alkalom hogy a rendőrség területére fogok lépni, azon belül kihallgatásra mint tanú. Valamiért ideges vagyok emiatt.

2014. márc. 17. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De azért azt nem mond nekik hogy hallottál a drog ügyleteiről mert akkor már bajba is sodortad magad. Kitől tudod hogy drog ügyletei vannak? A rendőrök közölték veled hogy emiatt kell bemenned, vagy esetleg valakitől hallottad ?
2014. márc. 17. 18:20
 12/15 A kérdező kommentje:
csak hallottam, de ez se biztos... Ezért is félek hogy mit is akarhatnak...
2014. márc. 17. 18:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Most logikusan végig gondolva, mit kezdhetnek velem? Ha megkérdezik hogy tudok-e bármi dolgot hogy mit is csinált, megmondom hogy "Honnan tudhattam hogy másodállásban mivel foglalkozik?" Ennyi erővel a kihallgató nyomozó otthon feketén tv-t add el.... De most nem? Én nekem a dologhoz semmi közöm...
2014. márc. 17. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű ne hozd fel hogy hallottad hogy mivel is foglalkozhat ami nem törvényes neked más ügyed volt vele mivel varrt neked vagy szabott stb. mind1. Az a lényeg hogy nem tudsz semmit és kész.
2014. márc. 17. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Akinek nincs félnivalója, az nem fél.

Magadat, és közvetlen hozzátartozóidat bűncselekménnyel nem vádolhatod, nem teljesen mindegy, hogy mit kérdeznek egy olyan embertől aki ártatlan?

Ha téged beidéztek, akkor valaki valamit mondhatott, ami alapján a te információidra is kíváncsiak.

2014. márc. 18. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!