Elveszett 3 fontos kártyám, pótlásuk?
Személyigazolvány, MÁK utazási igazolvány és bankkártya. Ha esetleg megtalálják, hol jelentik be/hogy tudom átvenni?
Nem tiltottam le a bankkártyát, de 1 forintra csökkentettem a napi használati limitet; az úgy jó, nem? (A letiltás és újraigénylés költséges folyamat, azonban a limiteket ingyen lehet módosítgatni.)
Leírjam esetleg ide a bankkártya számát/szig. számát? (Nyilván csak részletet belőlük, de ha valaki megtalálja, be tudja esetleg belőle azonosítani.)
Ha valaki talál 3 ilyen kártyát, az írjon privátot, és esetleg részleteket az azonosítókból, hogy be tudjam azonosítani, az enyém-e. Az eltűnés városa: Budapest
A személyigazolványt 1500 forintért tudom pótolni, utánajártam. A bankkártya viszonylag hamar lejár, szóval ahelyett már úgyis nemsokára újat kell igényelni. Viszont elvileg valami rendőrségi jegyzőkönyv kell a MÁK-kártya újraigényléséhez, ez hogy működik? Kell a szülő jelenléte a rendőrségen? (még nem vagyok 18 éves)
Az újraigényléshez viszont tényleg kell rendőrségi jegyzőkönyv. Ahhoz kell felnőtt, hogy a rendőrségen kiállítsák ezt nekem?
(Az okmányirodához tudom, hogy kell, meg még anyakönyvi kivonat és társai.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!