Ha valaki itt Gyakori Kérdéseken privát üzenetben megfenyeget?
Figyelt kérdés
Elmentettem az üzenetet, soha nem lehet tudni. De küldjem el az oldal üzemeltetőinek is? Van valami eredménye?2014. márc. 4. 19:36
2/10 anonim válasza:
Persze, de szerintem cc-zd be az óvónénid is.
3/10 anonim válasza:
Névtelenül könnyü puffogni, szerintem ne foglalkozz vele, ha nem irsz vissza csak letiltod simán akkor nem is tud tovább pattogni, sajna van pár troll akinek ez a napi élvezkedés, hogy irogat embereknek.
4/10 anonim válasza:
Sok idióta van. JElents fel a fenébe. Ha már egyszer megfenyeget főleg írásban akkor az zaklatás.
5/10 anonim válasza:
Röhögj egyet rajta, úgyis csak a p*fája nagy. Jelentheted az üzemeltetőknek, de ha nagyon akar, visszajön más néven.
6/10 anonim válasza:
Nekem is írtak már ocsmányságokat privátban. Elküldtem a jó kva anyjába, aztán letiltottam. Ennyi a történet.
7/10 anonim válasza:
Ha engem megfenyeget valaki, az nem fenyeget többet. Senkit. Megölöm.
8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hiába tilt le valakit az ember itt gyakori kérdéseken is, ha az akarja akkor úgyis tovább szekálja új profilról. Mert a kérdése vagy a válasza alapján újra megtalálja majd az üzenetküldési lehetőséget.
2014. márc. 6. 10:09
9/10 anonim válasza:
Nem sokba telik még egyszer letiltani, neki nagyobb fáradtság újra regisztrálni, nyugtasson ez a tudat. :D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 6. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!