Önkényes lakásfoglalók milyen alapon óbégatnak kilakoltatásról?
Olvasom a neten: a TASZ védelmébe vett egy 12 fős „családot” (bőrszínük ugye sejthető a 12 fős családból), mert az önkormányzat ki akarja őket „lakoltatni” egy jogszerűtlenül, önkényes lakásfoglalás útján használt önkormányzati lakásból.
A kedves család a lezárt lakás ajtaját feltörve beköltözött, az ott levő bútorokat eladták/eltüzelték (az így okozott kár persze szóba se kerül). Majd jön az önkormányzat a rendőrséggel és kipakolja őket ahogy kell.
És erre jön a TASZ, és óbégatnak a médiába: kilakoltatás! Rasszizmus! Szociális tisztogatás!
Kérdezem: egy önkényes lakásfoglaló milyen alapon óbégat hogy kirakják onnan ahol amúgy sincs joga lenni?
Kilakoltatni csak egyébként jogszerűen birtokolt/bérelt lakóingatlanból lehet valakit.
A „kilakoltatás” fogalma értelmezhetetlen önkényes lakásfoglalás esetén. Nem lehet kilakoltatni hiszen eleve ott sem lehet az illető.
Hogyhogy a médiában nincs senki akár az önkormányzat akár más részről aki erre az apróságra felhívná a figyelmet?
Mi a történet vége? Az önkormányzat kényszerül defenzívába mert megkísérelte megvédeni jogos tulajdonát egy rakás retkes dakota indiántól.
Még a végén megkapják a lakást önk. szükséglakásként ingyen. Én meg 25 éves hitelt vettem fel hogy legyen egy szoba-konyha lyuk ahol lakhatok.
Itt tartunk? Tényleg a Jobbik kell ide?
Aki szót mer emelni.
A lakásfoglalók meg szegény kirekesztettek, akiket a többségi társadalom lám még a lakhatástól is eltilt.
Elhangzott: "Hát hova menjünk? A híd alá?"
És senki nem volt aki azt mondta volna: Oda menjetek ahova a pénzetekből futja.
Engem ki kérdez meg hogy hova mehetek ha nincs pénzem?
A híd alá.
Sajnos/szerencsére nem dakota indiánnak születtem.
vagy aki szót mert emelni ellenük?
hogy mit szeretnék megtudni az le van írva.
olvasd el.
sose voltam szavazni de tán idén elmegyek először. És kire fogok?
Találd ki.
Aki a narancstól Jobbra van!
Mit szeretnél megtudni?
Én semmit. Te kérdezel, illetve provokálsz.
Várjuk a linket!
Jelen pillanatban rasszista megjegyzésetekkel fűszerezed öklendezésed, s egy szélsőséges pártot propagálsz. Ez nem a politika rovat.
Az nem lehet kérdés, hogy aki jogot sért, az maradjon csöndben, és viselje a következményét.
Az is igaz, hogy gyakran pont ezeknek a legnagyobb a hangjuk.
Az is igaz, hogy a cigányság jelentős része tanulatlan, s így bután reagálnak dolgokra, bután viselkednek, s elégé sok öntörvényű van köztük.
De mi az a nóvum, amit tőlünk akarsz megtudni?
Hoppá hoppá!
SZARVASHIBA!
NEM ÉN VOLTAM AKI EZT A SZÓT LEÍRTA ELSŐKÉNT!
HOPPÁ HOPPÁ!
Honnan tudtad hogy épp erről az etnikumról beszéltem?
Ezek szerint a fent leírtak épp erre az etnikumra érvényesek-magad állítod ezt hiszen a leírtak alapján nevesítettél!
Hát mi ez ha nem rasszizmus? Hm?
cigányság
"a helyitéma vmely kerületi kiadásában tallózhatsz"
Tallózni bárhol tallózhatok, attól még nekem nagyon úgy tűnik, hogy kitalált (vagy régenvolt) történettel provokálsz.
"óbégatnak a médiában" - nyoma sincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!