Törvényes ez ilyen fiatalon?
Üdv.14éves fiú vagyok,és kb. 2 héttel ezelőtt amikor mentem haza szembeált velem 3 raj fiatal és az értékeimet követelték.A telefonomat persze nem adtam oda de kb.120 forintot így is loptak tőlem.namármost,azzal van a gond hogyha véletlen több pénz van nálam(amit nem szeretnék odaadni)és lefújom őkez gázspray-el akkor lehet hogy nekem lessz bajom belőle?
több kérdésem is lenne:
-van-e valami már,legálisan hordható eszköz,amivel lelehet szerelni a tolvajokat?
-van-e korhatár a gázspray-t illetően
-letudok fújni 2-3 embert akik elég közel állnak hozzám anélkül hogy megtámadnának?
sprint=0
Ha elfutol vagy utánadfutnak, vagy utánad dobnak egy nagyobb követ ebböl nagyob bajis lehet ha elakarsz futni és elkapnak.. :D
legjöbb leehtöségek szerintem:
-önvédelem (járj kick ,tahi ,k1,k2,k3 -ra)
- annyira elmeenkülsz mig aki közelben nincs segitség
-legtöbbet "bandában járni"
-olyan helyen közlekedj amit jol ismelsz + sok ember van
a legjobb módszer= tanulj vmi harcművészetet,tanulj meg futni és hordj magaddal gázsprayt
megálíltanak: elfutsz, ha utolérnek lefújod őket, ha nem sikerül mind a 3at lefújni akk megvered őket,ennyi :D
ja és még annyit, hogy nyugi a legtöbb raj nem nagyon tud verekedni ők csak úgy kemények, ha bandában vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!