Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényes ez ilyen fiatalon?

Törvényes ez ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

Üdv.14éves fiú vagyok,és kb. 2 héttel ezelőtt amikor mentem haza szembeált velem 3 raj fiatal és az értékeimet követelték.A telefonomat persze nem adtam oda de kb.120 forintot így is loptak tőlem.namármost,azzal van a gond hogyha véletlen több pénz van nálam(amit nem szeretnék odaadni)és lefújom őkez gázspray-el akkor lehet hogy nekem lessz bajom belőle?

több kérdésem is lenne:

-van-e valami már,legálisan hordható eszköz,amivel lelehet szerelni a tolvajokat?

-van-e korhatár a gázspray-t illetően

-letudok fújni 2-3 embert akik elég közel állnak hozzám anélkül hogy megtámadnának?

2009. dec. 11. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem gázzal töltött légfrissítő/dezodor/gázspray/stb + öngyújtó=lángszóró. Az a leghatásosabb,hidd el nekem. Kipróbált eszköz!
2009. dec. 12. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:
15 éve tanulok aikidozni,2 héttel ezelőtt mentem haza este tíz körül,mire két 'kissebségi' fiatalember megállított és követelték a táskámat.Természetesen én nem adtam oda,próbáltak megtámadni de megvertem őket.Kiderült hogy egy házban lakunk és még ők fenyegetnek engem azzal hogy beperelnek úgyhogy szerintem az egyetlen amiből nem lehet bajod ha tényleg gyakorlod a sprintet! 25/L
2009. dec. 21. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:

sprint=0

Ha elfutol vagy utánadfutnak, vagy utánad dobnak egy nagyobb követ ebböl nagyob bajis lehet ha elakarsz futni és elkapnak.. :D

legjöbb leehtöségek szerintem:

-önvédelem (járj kick ,tahi ,k1,k2,k3 -ra)

- annyira elmeenkülsz mig aki közelben nincs segitség

-legtöbbet "bandában járni"

-olyan helyen közlekedj amit jol ismelsz + sok ember van

2010. febr. 9. 18:21
 14/14 anonim válasza:

a legjobb módszer= tanulj vmi harcművészetet,tanulj meg futni és hordj magaddal gázsprayt

megálíltanak: elfutsz, ha utolérnek lefújod őket, ha nem sikerül mind a 3at lefújni akk megvered őket,ennyi :D

ja és még annyit, hogy nyugi a legtöbb raj nem nagyon tud verekedni ők csak úgy kemények, ha bandában vannak

2010. aug. 23. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!