ugyanis ezt nem fizikai bekerítésnek kell érteni! attól mert nincs kerítés, ugyanúgy lehet az, csak pont ez a vicc, hogy sokszor az életben nem tudod meg te magad se. (pl. egy erdőben járva, hiába teszi ki a tulaj szépen körbe a táblákat, h magánterület, na de te másik ösvényen mész be, és nem látod ezeket, ugyanúgy elköveted a magánlaksértést és a bekerített helyre való behatolást.
2014. febr. 27. 08:15
2/12 anonim válasza:
ez így van, de jogod van az arra tévedt vándorokat elzavarni a birtokodról !
2014. febr. 27. 08:36
3/12 anonim válasza:
nekünk is van egy telkünk rossz környéken, kerítést már 2x lelopták, rendőröknek szóltunk hogy már 3x-ra nincs pénzünk kerítést csinálni szabadon lesz hagyva, azóta a telek átjáró az őőő telkükre és nyilvános wc, és hulladéklerakó... ne erre tud nekem valaki valami megoldást írni az istenkirály ember :)
2014. febr. 27. 08:42
4/12 anonim válasza:
abszolút semmit ...
de ez a környéktől függ, mert ha legalább villany van, én a helyedben feltennék kamerát, és meglásd, vége lesz ezeknek a dolgoknak. sőt, az se kell, most már léteznek akkus, és eleve beépített kártyás kamerák is egész elérhető áron. én legalábbis ezt tenném és persze fel a frászba jó magasra, mert aztán még azt is lelopják :)
2014. febr. 27. 08:59
5/12 anonim válasza:
Jogilag, csak akkor képes a rendőrség intézkedni, ha lakhatásra alkalmas épület található a területen.
2014. febr. 27. 12:17
6/12 anonim válasza:
éd'sapám biztosítónál dolgozott évekig. Volt neki egy esete, ahol a kovácsolt vas kerítést lopták el. Beadták a kárigényt, de a biztosító elutasította, mégpedig azzal az indokkal, hogy "nem volt körbekerítve" :DD
2014. febr. 27. 12:53
7/12 anonim válasza:
Utolsó, ez igaz?
2014. febr. 28. 17:07
8/12 anonim válasza:
hát van rajta 1 kisebb épület 1 szoba konyha fürdővel lakható volt amíg szét nem szedték, a primitív népek, kamera ? ne viccelj már az lenne az első hogy fölmásznak érte vagy ledobálják valamivel :D környékről meg csak annyit hogy nem cigány telep talán 3-4 primitív család él a vele szomszédos hátsó utcába
2014. febr. 28. 22:44
9/12 anonim válasza:
miért kéne lakhatónak lenni? mi ez a hülyeség? ha nem lakják, akkor is valaki tulajdona ...
2014. febr. 28. 22:48
10/12 A kérdező kommentje:
Tehát vissza kanyarodva az eredeti kérdéshez, be tudná valaki másolni vagy egy linket küldeni a hatájos erre vonatkozó jogi meghatározásról? (Nem tudom létezik e?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!