Helyeselnél egy olyan médiatörvényt, hogy ebéd és vacsoraidőben ne lehessen intimbetét, pelenka, prosztata és hüvelygomba reklámokat adni?
Különösebben nem zavarnak a reklámok, képes vagyok teljesen ignorálni. Amúgy kb nem is veszek olyan dolgokat amiket reklámoznak, szóval nem is értem mi értelme, rám nincs befolyással.
Visszatérve, én támogatnám. Aki nem néz tévét kaja közben, vagy egyébként sem, nyilván őket nem érinti. Ők azok akik azzal dobálóznak, hogy "ne nézz TV-t evés közben". Nagyon ritkán van bekapcsolva a TV-nk, de ha be van, akkor nem kapcsoljuk ki csak azért mert éppen eszünk, megy mint valami háttérzaj, az emberek néha akaratlanul is odanéz és ha épp valami jó kis szaftos betét reklám megy az azért eléggé zavaró tud lenni.
Nem tudom 2014-ben amikor fel lett téve a kérdés akkor az internet mennyire volt elterjed, de most 2022-ben ezt alapvető dolognak tartom. Most azt ajánlanám, hogy nézz online filmet, ha laptopod van szedd le az addblockert és semmilyen reklámot nem fogsz látni. Telóra tudtommal nincs, de ha van akkor azon is lehet reklám mentesen filmezni. Már mindent össze lehet kötni mindennel. Rákötöd a TV-re és azon megy a film. Ki lehet játszani ezt.
Reklám mentes TV nézést kívánok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!