Valaki ezt ki tudná nekem tisztázni?
Sziasztok. Volt,illetve van nekem egy ügyem amiben megvádoltak de elejtették a vádakat mert alaptalan volt.
Ez mind féltékenység miatt tette. A felesége is benne volt ebben a dologban elég mélyen.Az ügy folyamán a feleségét le akarta fizetni( Új ház+Új autóval),Hogy valljon ellenem és juttasson engem börtönbe.De a feleségével nagyon nincsenek jóban és a felesége ezt nekem elmondta.Én ezt bejelentettem és eljárás indult hamis vádra való felhívásban.Csak a feleség erős fenyegetések alatt áll vele kapcsolatban amibe nem szeretnék belemenni mert elég hosszú és kacifántos dolog.de én ettől félek kicsit,hogy e fenyegetések miatt nem meri elmondani a rendőrségen is ezeket a dolgokat. A kérdésem az lenne,hogy ha nem mondja el ezeket a dolgokat akkor nekem lehet ebből valami féle gondom? Gondolok itt olyanra,hogy hamis váddal vagy valamivel visszajelent? Csak mert elvileg én nem vádoltam őt meg csak azt mondtam el a rendőrségem amit a feleség velem közölt.Válaszokat előre is köszönöm.További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!