Személyi igazolvány hosszabbítása hogy is működik?
Figyelt kérdés
Lejár a személyim áprilisban, ugye előtte elmegyek hogy újat csináljanak, kifizetem az 1500 FT-t ha jól tudom, de akkor a régi, még érvényes személyim nálam marad? Mert jogsim van, azzal Magyarországon még jó vagyok, de külföldre elég sokszor megyek, általában csak a szomszéd államokba, de ez nincs előre tervezve, csak megyek, és ugye oda kell a személyi, tehát minden nap kell hogy legyen érvényes személyim. Ha az új elkészül akkor azért be kell menni, és akkor adom le a régit?2014. febr. 13. 17:02
1/4 anonim válasza:
Vagy leadod és kapsz egy papírt, az újat ajánlva kapod meg; vagy megtartod, de akkor be kell menni átvételkor, és akkor adod le.
2/4 anonim válasza:
Addig míg érvényes nálad marad a régi! Ha kiadják az újat, akkor kell leadni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. febr. 13. 21:27
4/4 anonim válasza:
Amíg érvényes,marad a régi, ha már lejárt, adnak ideigleneset, az újat meg ha megérkezik, kérheted is, hogy postázzák, am úgy tudom, hogy 1500 az akkor kell, ha már lejárt, amikor újat csináltatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!