Beidéztek tanunak, kifizetik az utat? Többi lent
Beidéztek tanunak Nyíregyházára. Állandó lakhelyem is Nyiregy. Viszont Pesten lakok. Nem hivatalosan. Mármint nincs a lakcimkártyán feltüntetve a cím. Viszont itt dolgozom. Ilyenkor is megtérítik az utazási költséget? Oda vissza kell, hogy kifizessék?
Törvény szerint hogy van?
Köszönöm a segítséget!
Tudom, hogy muszáj bemenni.
Ha viszem a munkaszerződést, hátha el fogják fogadni. De nem tudom. Tudom, hogy ilyen alapon akármit mondhatnék.
De kocsival megyek. Ha a 4es úton megyek, az autópálya díjat megspórolom. De akkor is sok.
Mindenképpen fizetik csak szólni kell. Forgalmit vagy vonat vagy buszjegyet vigyél magaddal és fizetik.
El kell menni, mert a "rendőrkocsi" nem olcsó, több száz ft kilométerenként a díja:-)
De ha felhívod azt aki küldte az idézést lehet vele egyezkedni, hogy máskor hallgasson ki vagy kérni kell tőle, ha lehet akkor ott hallgassanak ki ahol laksz. Habár ezt nem kötelessége engedni, de megkérhet valakit írásban, hogy hallgasson ki téged.
Halgattam a tanácsotokra, és felhivtam a rendőrt, aki ki fog hallgatni.
Azt mondja ilyenkor sem a buszjegyet, sem a vonatjegyet, sem a benzinköltséget nem tudják kifizetni. Mivel a lakcimkártyán nincs ennek nyoma.
Bocs elnéztem:-)
Ha nincs bejelentve a cím akkor nem fizetik. De egy lakcímkártya váltás nem hiszem, hogy nagy összeg, lehet megéri bejelenteni tarthelynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!