Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki ki akar rabolni és...

Ha valaki ki akar rabolni és lefúj gázspray-el akkor ugye jó ha megtámadom? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egy barátomat kirabolták, és lefújták... Arra gondoltam, hogy ha engem valaki lefújna akkor egyből nekiesnék. Hisz ha rendőrségre mennék akkor úgy is az lenne, hogy csak önvédelemből fújt, és én lennék a tolvaj. (Hisz ugyebár a rendőrség mindig a bűnözőket védi.)
2009. dec. 5. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Miért ez Te vagy a videon? Hiszékeny vagy egy kicsit nem gondolod? Amúgy próbálják tanítani a katonaságnál, rendőrségnél is magyarországon, hogy küzdj a gázspray ellen. Elárulom, a siker szinte egyenlő a nullával. Az országban, de még a világon is elég kevés embert találsz, aki így ellenáll a spraynek.

Amúgy sikerült már lefújatnod magad? Jól esett?

2009. dec. 13. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:

"Tőlem egy vasat nem vennél el. Amúgy meg nem nagyon értem, hogy mit karattyolsz itt?!"

jaj te olyan hülye vagy...

nem vetted észre sok nagyokos azt írja inkább pakolj ki szó nélkül és reménykedj hogy nem vernek agyon -.-

ezt már fel tudod dolgozni agyilag hmm? koncentrálj erősen -.-

2009. dec. 13. 18:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Haveromat megkérdeztem, hogy milyen volt a gázspray. Ő azt mondta, hogy elkezdte őket (a támadóit) rugdosni, majd egyszerűen elfutott! Azt mondta, kicsit hunyorgott meg csípte a szemét, de simát elment.

Azt azért hozzátette hogy nem tudta hamar kimosni a szemét ezért később egy kicsit fájt, de ennyi!

Ha lenne egy kis eszetek és megnéznétek akkor rájönnétek, hogy a CS gáz KÖNNYEN kikönnyezhető!

2009. dec. 14. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy kis eszed, akkor nem hinnél az idióta haverodnak. Nekem egy közeli ismerősöm mutatott egy videót, amin ő van, 4 m-ről, csukot szembe !!! fújták le, 1 óráig ki se tudta nyitni a szemét, és egy napig alig látott. Vízzel se lehet kimosni. De ha ti ilyen erősek vagytok, akkor nincs mitől félnetek. Azért remélem lefúj valaki...
2010. jan. 3. 21:48
 15/19 A kérdező kommentje:

Remélem te fogsz lefújni, és akkor majd könyöröghetsz, hogy ne öljelek meg.

A haverom nem idióta, a te haverod viszont egy puhány szar alak, mint te!

A CS ki lehet mosni vízzel (néz utána).

A pepper-t nem lehet vízzel kimosni, de az csak rendőrnél lehet! Te olyat nem is vehetsz!

2010. jan. 3. 23:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Istenem te annyira ostoba hülyegyerek vagy, hogy az hihetetlen. Fújasd már magad szembe te állat!
2010. jan. 4. 20:18
 17/19 A kérdező kommentje:

Kussoljál te barom állat. Láttam a haveromat másnap, és kb olyan volt mintha 5 órát gépezett volna! És nem egy ember látta, hogy lefújják!

jaa és remélem a közeljövőben valami súlyos baleset ér! :D

2010. jan. 4. 23:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Kb. olyan nehéz peppert szerezni, mint nyalókát... Ha meg szembe fújták, és nekiesett, az max CN volt.

A katonai spray meg hülyeség, olyan egyszerűen nincs. Hidd el, az amerikai katonaságnak vannak sokkal de sokkal hatékonyabb eszközei is ilyen célokra.

2010. jan. 18. 18:25
 19/19 anonim válasza:
ha nem cigány kötne belém akkor szétdarálnám :D a ciganyokat nemmerem bantami mer mákor felismernek és megvernek :D:D:D
2010. jan. 29. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!