Ha valaki ki akar rabolni és lefúj gázspray-el akkor ugye jó ha megtámadom? Ti mit tennétek?
a-a... Üssed vágjad ha nem akarsz/tudsz elfutni. és reméld hogy nem vernek agyon. Egyéb bajod tuti nem lesz belőle. én ilyenkor ha 2nél többen vannak nem nagyon mozdulnék rájuk főleg nem ha ...cigányok-.-.... inkább odaadom ami kell nekik aztán valahogy intézkedem bár elég reménytelen főleg ha egyáltalán nem ismered fel.
ps:ÉN FUTNÉK . :)
Aha:) Vegyél egy csilipaprikát a boltban, lehetőleg minnél erősebbet, és harapj rá. Na azután meglátod, hogy a paprikaspré (mi annál jóval rosszabb) nem dezodor, ha lefújnak és még tudod hol vagy, akkor örülhetsz:P Visszatámadni, ne is álmodozz...
Egyébként jogos védelmi helyzet nem jogosít fel támadásra. Magyarul mondhatja ő, hogy te támadtál, őt is felelősségre vonják ha sz@rráver, mert az már nem az önvédelem körébe tartozik, az már támadás. Meg se említve, hogy önvédelemből nem szokás kirabolni a másikat:P
Figyi! Vegyél egy sprayt, fujasd le magad, de nagyon, csak éppen hogy. Utána oszd már meg velünk, hogy mit tapasztaltál.
Az tuti, hogy még levegőért is térden állva esedeznél, ha valaki képen fúj gázspray-vel , nemhogy még nekiesnél.
HAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=lbN5yIIWB0M
Ezt nektek, azért mert TI nem bírjátok elviselni az nem azt jelenti hogy én is összeesek is prüszkölök!!! Katonai pepper spray 1,5x erősebb mint amit te vehetsz!
ERRE MIT LÉPTEK?
azért olyan jó látni hogy a legtöbb ember szépen kipakol...
komolyan jó lenne tudni kik vagytok minden nap elvenném az uzsonna pénzetek :DDD
am Magyar vagyok szőke kék szemű közöm nincs retkes cigányékhoz.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!