Futár 1 kérdése:
A településünkön folyik a szennyvíz hálózat kiépítése.270000 Ft-ba kerül. A környező településeken sehol sem került 100000 Ft-nál többe! Ezzel a magas összeggel megnyomorítják a lakosságot, már elkezdődtek a letiltások. Hol lehetne ezt feljelenteni?
Figyelt kérdés
A jegyző azt mondta,rossz pályázatot nyert a falu,és hogy ezt az előző vezetőségtől örökölték!2014. jan. 20. 19:17
1/5 anonim válasza:
Ez tudom melyik telepules, mert az en palyazatom nyerte meg. Nagyon kaszalok rajta.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz hogy ennyire hülye vagy!Értelmes választ vártam volna értelmes embertől!!!!
2014. jan. 21. 08:39
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Javaslom az Ombudsmant. Az előző vezetéses azért hülye szöveg, mert az állam átvállalt most egy csomó adósságot az önkormányzatoktól. Biztos szarul áll ott is a Fidesz szénája, azért gyűjti befele a milliókat, hogy ha leváltsák is megéljenek.
4/5 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz! Nem tudom az Ombudsman mennyire szólhat bele ilyen dolgokba,azt hiszem márt más is írt neki ez ügyben,de megpróbálom.Azért ha valaki tud még hasznos tanácsot adni,azt szívesen fogadom.
2014. jan. 21. 18:07
5/5 1985 válasza:
Ön hol lakik?
Mi is kaptunk tavaly a miniszterelnöktől,kifizette a Falu adósságát,mégis ezt kapjuk az önkormányzattól :
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-elad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!