Az Európai Unió milyen fizetős szabályozásokat fog még hozni Magyarországon a közel jövőben?
1. Ketrec szabályozás (fizetős)? Betett a gazdáknak!
2. Dohányosok szabályozása (fizetős)? Pontosan 2012 évig nem volt gondja senkinek a dohányosokkal, csak pont nekik. Régen az idősek a pipadohányt is megrágták, mégis eléltek 90 évig!
3. Kukadíj (Fizetős)! Betett a lakosságnak. Ezt sem a Magyar állam találta ki.
4. digitális átállás (Fizetős)! Ugyanazt az egyöntetű műsorokat nézzük, mint eddig. Csak "Korszerű" jelszóval! Azt hittem, hogy legalább teljes megújítás lesz az átállással a tv-k műsoraiban, filmjeiben. De nem!
5. Kutyachip (Fizetős)!
6. Szennyvízhálózat kiépítése (fizetős)? Az EU támogatásával. Ezután várható. De ugyanolyan fizetős lesz, mint a kuka.
Én ezeket az intézkedéseiket követem.
Ezeket a Magyar állam sohasem találta ki, csak ezek?
Vannak még apróságok.
Például megszabták , hogy bizonyos épületek milyen fémből épülhetnek.Ez pedig betett sok vállalkozónak.
A szennyvízhálózat az tényleg fontos és kell is.
A kutyák chippelését viszont marhaságnak tartom.
Ha a hülyeséget is megadóztatják, akkor viszont ti nagyon rosszul jártok.
Viszont azonnal vissza fogjuk tudni fizetni az államadósságot.
"Régen az idősek a pipadohányt is megrágták, mégis eléltek 90 évig! "
Mikor? Fél évszázaddal ezelőtt a várható élettartam a 60-nak a közelében sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!