Az Európai Unió milyen fizetős szabályozásokat fog még hozni Magyarországon a közel jövőben?
1. Ketrec szabályozás (fizetős)? Betett a gazdáknak!
2. Dohányosok szabályozása (fizetős)? Pontosan 2012 évig nem volt gondja senkinek a dohányosokkal, csak pont nekik. Régen az idősek a pipadohányt is megrágták, mégis eléltek 90 évig!
3. Kukadíj (Fizetős)! Betett a lakosságnak. Ezt sem a Magyar állam találta ki.
4. digitális átállás (Fizetős)! Ugyanazt az egyöntetű műsorokat nézzük, mint eddig. Csak "Korszerű" jelszóval! Azt hittem, hogy legalább teljes megújítás lesz az átállással a tv-k műsoraiban, filmjeiben. De nem!
5. Kutyachip (Fizetős)!
6. Szennyvízhálózat kiépítése (fizetős)? Az EU támogatásával. Ezután várható. De ugyanolyan fizetős lesz, mint a kuka.
Én ezeket az intézkedéseiket követem.
Ezeket a Magyar állam sohasem találta ki, csak ezek?
Azért mindent ne higgy el a médiának... Sok hülyeséget szab meg az unió, de sajnos a magyar kormány még többet!
Normális országokban már válság sincs, nem foglalkoznak az általad leírt dolgokkal, mert van pénzük és élnek! Nekünk nincs pénzük, mert elcsesszük (korrupció), helyette van cirkusz (stadionok) és király médiáink, esszük a kefét, míg mások élik az 1db (!!!) életüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!