Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A fekete BMW csak a rokkant...

A fekete BMW csak a rokkant parkolóba fér be?

Figyelt kérdés

Múltkor az egyik áruház parkolója szinte teljesen üres volt. Két fekete BMW mégis a rokkant helyén parkolt ráadásul keresztbe 3 autó helyét elfoglalva, és a vezetők kedélyesen beszélgettek.

Ha azt feltételezem, hogy mindketten mozgássérült rokonukat hozták vásárolni, nem túl életszerű.

Nekem már provokációnak tűnik amit csinálnak. Az hogy egy átlagember nem mer szólni egyértelmű. De a rendőrök sem mernek intézkedni. Pedig volt már rá példa, hogy szöszi üzletasszonyt rabosították a rokkant helyén történő parkolás miatt. Jogi lehetőség van az intézkedésre.

2009. dec. 3. 01:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
most mér nem mindegy... baromság az egész
2009. dec. 3. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
majd ha lebénulsz, megtudod...
2009. dec. 3. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek mögé szoktam keresztben leparkolni(szakadt Lada)

mert nekem meg úgy esik jól.. :-)

2009. dec. 3. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hehe,nagyon jó:)

Érdekes hogy a bmw-t már státusz szimbólumnak tekintik egyesek,és azt hiszik ha nekik ilyen szekerük van bármit megtehetnek.

Én meg olyan vagyok hogy nem félek bele rúgni abba a szekérbe.

Na látod barátom,ki simán beáll a rokkant parkolóba és kirakja az ismerős kártyáját,jó nagy barom vagy:)

A budai várba a rokkant kártyát használók ingyenesen mehetnek ki/be...volt dolgom pár olyan paprika jancsival,aki jön egy jó kis roadster-el,nem engedtem át,szinte már hisztérikusan lengette azt a rohadt kártyát,én meg fogtam magam odamentem,és mosolyogva mondtam-ugyan mutassa már azt a kártyát:) Természetesen érvénytelen volt,már jó régóta,kérdeztem milyen testi panasza van-a válasz tanácstalan motyogás-adu elránt-mondtam neki ezért simán feljelenthetem. Akkor rögtön stratégiaváltás,és mondja nekem,megoldhatjuk ezt valahogy? Mondom persze,húzzon befele de ha még egyszer meglátom azzal a kártyával,azonnal rászabadítom a fakabátokat.

És ez nem egyedüli eset...sok balfék tele van pénzzel,és lusta még minimális költség kiadására,vagy talán arra hogy le kell húznia az ablakot hogy az ótvaros kezét kidugja egy kártyáért...

Szánalmas.

2009. dec. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!