A fekete BMW csak a rokkant parkolóba fér be?
Múltkor az egyik áruház parkolója szinte teljesen üres volt. Két fekete BMW mégis a rokkant helyén parkolt ráadásul keresztbe 3 autó helyét elfoglalva, és a vezetők kedélyesen beszélgettek.
Ha azt feltételezem, hogy mindketten mozgássérült rokonukat hozták vásárolni, nem túl életszerű.
Nekem már provokációnak tűnik amit csinálnak. Az hogy egy átlagember nem mer szólni egyértelmű. De a rendőrök sem mernek intézkedni. Pedig volt már rá példa, hogy szöszi üzletasszonyt rabosították a rokkant helyén történő parkolás miatt. Jogi lehetőség van az intézkedésre.
Az ilyenek mögé szoktam keresztben leparkolni(szakadt Lada)
mert nekem meg úgy esik jól.. :-)
Hehe,nagyon jó:)
Érdekes hogy a bmw-t már státusz szimbólumnak tekintik egyesek,és azt hiszik ha nekik ilyen szekerük van bármit megtehetnek.
Én meg olyan vagyok hogy nem félek bele rúgni abba a szekérbe.
Na látod barátom,ki simán beáll a rokkant parkolóba és kirakja az ismerős kártyáját,jó nagy barom vagy:)
A budai várba a rokkant kártyát használók ingyenesen mehetnek ki/be...volt dolgom pár olyan paprika jancsival,aki jön egy jó kis roadster-el,nem engedtem át,szinte már hisztérikusan lengette azt a rohadt kártyát,én meg fogtam magam odamentem,és mosolyogva mondtam-ugyan mutassa már azt a kártyát:) Természetesen érvénytelen volt,már jó régóta,kérdeztem milyen testi panasza van-a válasz tanácstalan motyogás-adu elránt-mondtam neki ezért simán feljelenthetem. Akkor rögtön stratégiaváltás,és mondja nekem,megoldhatjuk ezt valahogy? Mondom persze,húzzon befele de ha még egyszer meglátom azzal a kártyával,azonnal rászabadítom a fakabátokat.
És ez nem egyedüli eset...sok balfék tele van pénzzel,és lusta még minimális költség kiadására,vagy talán arra hogy le kell húznia az ablakot hogy az ótvaros kezét kidugja egy kártyáért...
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!