Múltkor az egyik áruház parkolója szinte teljesen üres volt. Két fekete BMW mégis a rokkant helyén parkolt ráadásul keresztbe 3 autó helyét elfoglalva, és a vezetők kedélyesen beszélgettek.
Ha azt feltételezem, hogy mindketten mozgássérült rokonukat hozták vásárolni, nem túl életszerű.
Nekem már provokációnak tűnik amit csinálnak. Az hogy egy átlagember nem mer szólni egyértelmű. De a rendőrök sem mernek intézkedni. Pedig volt már rá példa, hogy szöszi üzletasszonyt rabosították a rokkant helyén történő parkolás miatt. Jogi lehetőség van az intézkedésre.
gondolom kopasz volt és maffiózó,rendőrök meg nem foglalkoznak velük,ők arra vannak kirendelve,h ott büntessenek amiből nagyobb pénzt tudnak bezsebelni pl. sebességmérőkamera,autós igazoltatás!bármibe beleköthetnek
2009. dec. 3. 05:26
2/14 anonim válasza:
Jogi lehetőség van, de amelyik rendőr alkalmazza az lesz az utolsó jogi intézkedése. Ezeknek olyan kapcsolatuk van hogy másnap a rendőrnek nem kell már dolgoznia. Pénzzel különben is mindent meglehet oldani Magyarországon. Nekem mesélte egy rendőr hogy egy ilyen típusú ember simán a pofájába röhögött és sajnos nem tudott mit csinálni.
2009. dec. 3. 05:40
3/14 anonim válasza:
Nem. A zebrák is pont a fekete BMW-khez vannak méretezve. Tudtad, hogy az agykárosultak is rokkantnak számítanak és kaphatnak kártyát? :)
2009. dec. 3. 07:30
4/14 anonim válasza:
Hívtad a rendőröket?
Mert elég népszerű szlogen az, hogy "Nem mernek intézkedni", de szóltál nekik, és tájékoztattad őket az esetről?
Ez pl simán megjátszható: Itt a 0680-555-111, a telefontanú. Felhívod, elmondod, hogy a mozgássérült parkolóba láttál beállni egy fekete BMW-t, és szerinted drogot árulnak. Ennyi. Aztán elballagsz a dolgodra, ez már van annyira komoly ügy, hogy ellenőrizzék.
A számon névtelenül lehet bejelenteni eseteket, de ha félsz, akkor hívd nyilvános telefonról.
Nem csak puffogni kell, cselekedni is.
2009. dec. 3. 07:42
5/14 anonim válasza:
Ebből is látszik, milyen jól megy nekünk, nem hiába irigyelnek már megint minket a fél világon, ahogyan azt Oszkó Péter most is szerénykedve elárulta...:)
2009. dec. 3. 08:01
6/14 anonim válasza:
Én csak azt kívánnám, hogy azok az emberek, akik elfoglalják ezeket a parkolókat, életük végéig legyenek rá valóban jogosultak!!
2009. dec. 3. 08:18
7/14 anonim válasza:
Most akkor parkolt, vagy várakozott? Nem mind1! Ha a vezetők ott voltak, akkor várakozott, ergó nem is igen emelhetsz jogilag kifogást. Másrészt ez a kákán is csomót keresünk esete. Pl tegyük fel késésben vagy, reggel a dugóban előtted megy valaki, aki mozgássérült? Megbocsájtod neki, hogy miatta késel el és csesz majd le a főnököd? aligha. Szóval akkor miről beszélünk? Könnyű erkölcsről papolni, maikor kényemes, akkor állj ki az elveid mellett, amikor neked is kár tokoz. Félreértés ne essék, nem a bmw-st védem, csak olyan gondolatébresztő, hogy emberek vagyunk, és olyan sokban nem különbözünk egymástól...
2009. dec. 3. 09:41
8/14 anonim válasza:
Én az ilyeneknek be is szólok. Nagyon allergiás vagyok a nem mozgássérült parkolókra. Nem is olyan régen össze is vesztem egy mercis palival (nem volt kopasz). Nem bírtam ki, és megkérdeztem, hogy ő melyik testrészén rokkant. Először nem értette, aztán megmutattam neki a táblát, hogy ez m.sérült parkoló. Elkezdte mondani, hogy ő csak a bankba szalad be pár percre. Mondtam, hogy oké, én addi itt állok, és megmondom a m.sérülteknek, hogy mindjárt jön. Hozzáteszem, kb 30 méterrel arréb volt szabad parkoló. Erre megkérdezte, hogy mi vagyok én, tán erkölcscsősz. Mondtam neki, hogy igen. És összeteszem a két kezem, hogy van két egészséges lábam. Aztán a párom elrángatott onnan. De akárhol ilyet látok, én bizony rászolok. Volt olyan is, amikor arrébb állt a kocsival.:)
2009. dec. 3. 11:12
9/14 anonim válasza:
Engem az is idegesít, amikor bevásárló központokban a parkoló autok elött állnak meg negogy véletlenül kelljen 100m-ert gyalogólniuk, és akik elé beállnak azok meg ugye nem tudnak elmenni, és addig meg kell hogy várják a macskajancsit. És szarnak bele, mert h. mercijük, meg bmw-jük van, és akkor mi van?! kicsi a p.öcsük és ezzel kompenzálják.
Nekem még hálisten nem volt ilyen szitu, de tuti megtolnám a kocsiját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!