Náci aranyat találtam a kertben. Mi a teendő?
Egy ládát találtam a telkünkön egy épület romjai között.A rozsdás vasládában 18db egyenként 3,5 kilós aranyrúd volt náci pecséttel ellátva.Mi a teendő?Szólni a rendőrségnek?Adóköteles az arany?Mennyit nyúl le belőle az állam?Vagy próbáljam meg előbb más formába önteni és úgy jelentsem be?
Mielőtt rám szállna az APEH ez persze csak elméleti dolog.Azért nézzétek a híradót hátha.... :)
Hú előző te is attól félsz?? Én is.:(
Bár még nincs kitűzve az árverés időpontja,belefulladtunk a hitelbe:(
Ha leadod, több pénz jut cafeteriára a jelenlegi minisztériumi dolgozóknak. No és hamarosan kormányváltás lesz, biztos fel tudnák használni végkielégítésként is.
Nekem mindig gond, hogy a 2 gyerekemmel becsületesen évente el tudjak menni egy olcsóbb nyaralásra, ők meg dőzsölnek. Gondolkozz, és hozd a kertembe ! Nekem legalább a humorom jó! Mégcsak a fele sem kéne, és boldoggá tennél sok-sok családot!
Az államnak adni, hogyne :DD még mi a kis fszom nem kéne nekik...dehogy adnám az államnak, a sok cápázóhorog-orrú pénzsóvár tetves zsidroncnak meg az APEH-nak...
Zaci és kész. Ha meg érdeklődnek felőle, letagadom. Lófszt se tudnak bizonyítani, mivel rajtam kívül senki nem ismernék az aranyt.
Add nekem ha már ennyire nem tudsz mit kezdeni vele.:D
Én tudnék az biztos.
SOK A BAJ VELE
inkább add nekem nagyon hálás lennék :)
Szerintem is kamu:)...de ha ilyen szerencsés vagy, akkor jól jártál!
Én egy ékszerész- ötvös vagyok!
Ha gondolod, akkor beolvasztom neked az egészet rudakba, és rakok rá magyar pecsétet:D...te is jól jársz és én is!
Életed végéig nem kell dolgoznodxD...én biztos hogy nem jelenteném be, dőleg ebben az anyagi helyzetben!
Határolódj el tőle
és add nekem :)
tudnék venni egy zongorát
Igen, szerintem is az ötvösmester, mivel én vagyok az:)...de egyébként nem hiszek neked:)
Ha mellettem döntenél írj egy e-mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!