Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Találhattak még valamit? Vagy...

Találhattak még valamit? Vagy rám akarnak húzni olyat amit nem követtem el, esetleg ezt így kell írni?

Figyelt kérdés

Üdv Mindenkinek!

Csalás vétsége miatt indult ellenem eljárás(a pénzt elutalták,nem kaptak érte semmit.Kérek mindenkit,hogy most ne törjön felettem pálcát,még ha jogos is)Megbántam,tényleg.

Kaptam egy határozatot miszerint ismét meghosszabították a nyomozást.

A gépem már az elején lefoglalták,vissza is kaptam 5 hónap után.

A lényeg:eddig minden határozatban annyi volt,hogy csalás vétsége.Ebben a levélben pedig ez állt:csalás vétsége és más bűncselekmények.

Miért lehet ez?Mást tényleg nem követtem el.Ha nem ehhez az ügyhöz kapcsolódik,nem kellett volna kihallgatniuk,hogy tisztázzam magam?

Köszönöm a segítséget!

2013. dec. 22. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Kicsit fura, hogy ezt írták, mert arra utal,hogy tényleg találhattak mást is. Nem tudom, hogy a csalást beismerted-e, mert ha igen, akkor nyilván számít az őszinteség is. De ha tényleg olyannal gyanúsítanak, amit nem követtél el, akkor az a legjobb, ha minél hamarabb felkeresel egy ügyvédet. Remélem tisztázódik az ügyed!
2013. dec. 22. 21:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Közben kiderült,hogy a csaláshoz más önmagában helytálló bűncselekmények is társulhatnak(szerzői jog megsértése,mert nem saját képeket töltöttem fel,nem a saját bankkártyámat használtam),de ezeket is már az első kihallgatáskor beismertem.

Köszönöm egyébként!

2013. dec. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!