Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg ilyen okos az Európai...

Tényleg ilyen okos az Európai Unió?

Figyelt kérdés

Kitalálja azt, hogy a dohányosokat védjük, vagyis szabályt alkotunk nekik, és eközben elmérgesedik a helyzet a dohányos és nem dohányos között, tehát tapasztalat az, hogy utálják a dohányosokat.

És mindezt a nem dohányos észre sem veszi, mennyire megutálta a dohányost! Tehát egy mondhatni láthatatlan kéz kötreműködött!

Így is lehet népeket egymásnak ugrasztani, láthatatlanul!

Következőleg jönnek majd a kövérek! Az EU szabályt alkot a kövéreknek, hogy csak ezt egyél, és ezzel! És abból is ugyanez lesz!

2013. dec. 22. 01:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy már megint nem tetszik, amit írtam! Ilyenek vagytok ti, emberek! Csak magatokra gondoltok! Ha a dohányfüst nem gyilkol, majd öl a gyárkémény, meg a légszennyezettség.
2013. dec. 22. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
miért nem gyilkol? tán a dohány papír és a dohány nagy töménységű szűretlen mellékterméke egészséges egy 20 négyzetméteres térben? A garázsban sem szokás járómotor mellett várótermet kialakítani...
2013. dec. 22. 14:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Így is lehet népeket egymásnak ugrasztani, láthatatlanul!

Mint írtam a fogalmazás gond. Embereket ugrasztanak egymásnak,vagy népeket nagyon nem mindegy.

2013. dec. 22. 15:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egyszer valamiben muszáj meghalni. :)

Arra már gondoltál, hogy te mennyire fel tudod magad húzni ezen a problémán? Nem lehet, hogy csak a privát nyomorodat vetíted ki az egész világra?

2013. dec. 22. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok dohányos, de én ennek ellenére pont leszarom, hogy dohányzik-e valaki, vagy sem.
2013. dec. 23. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Az emberek összeugrasztása nem csak egy fronton megy. Összeugrasztják a dohányosokat a nemdohányzókkal, állatvédőket az állattartókkal, vallásosakat az ateistákkal, stb., stb.

Oszd meg, és uralkodj!

2014. jan. 8. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!