Szilveszterkor tartott bulihoz kell az önkormányzat és a szomszédok engedélye? Van még csendháborítás?
Bulit akar néhány fiatal tartani egy házban,ami a faluban van,de sok a baba a környéken és az idős ember.
Megtehetik minden engedély nélkül,vagy mit tehetünk majd mi szomszédok,akik kénytelenek leszünk a drogosok buliját elviselni?
a legfontosabb mindenképpen az kéne legyen, hogy mindenféle hatóságot és az önkormányzatot is kihagyva, egyességre kéne jussatok
annyira csaknem drogosok, hogy ne lehessen velük beszélni :D
beszéljétek meg, hogy ne bömböltessék a zenét és nagyon ne hangoskodjanak, mert itt idősek és kisbabák is vannak
a lényeg, hogy próbáljatok meg velük kompromisszumot kötni
ha mégis hangos lesz éjjel a zene, akkor meg nyugodtan hívjátok a rendőrséget
csendháborítás van még, de nem tudom pontosan, mi számít annak
a rendőr mindenképpen kijön, ha hívjátok, legalábbis ki kéne...
Köszi a válaszokat!
Ha nem tudnám biztosra,hogy a bulizás már megkezdődik délután és vagy nonstop 1-2 napig tart majd,nyilván nem írtam volna ki a kérdésem.
Nem vagyok egy tirpák...okkal aggódok,hogy milyen hangzavar lesz,nyilván ti sem örülnétek,ha az újszülött babátok és ti nem tudtok aludni,mert a banda ricsajozik,kiabál.
A 2. hozzászóló jobban tette volna,ha kussban marad!!!Hogy lehet ilyet írni..."nem éltre való"?Cseszd meg ember!
Amennyiben a füvescigi is drognak számít és nem tudom most mi a menő még náluk,igen drogoznak,mert sajnos ismeri őket a falu és kiskorúak is lesznek a buliban.
Akkor ez tök jó!
Semmit nem lehet tenni.Ez igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!