Ti nektek eddig hol kínáltak füvet, keménydrogot, cigit, lopott árut, bkv bérlet? Tennétek feljelentést?
Milyen tapasztalatotok van a feketekereskedelemmel?
Hívnátok, hívtátok a fakabátokat ilyen miatt?
Mi a véleményetek az egészről?
Engem minap az Arany János M. előtt szólítottak meg BKV bérlet kapcsán. Mondjuk még sose jutott eszembe, hogy okosba szerezzek bérletet, és nem áll szándékomban.
Füvet, drogot, cigit nem próbáltak rám sózni, de nem is lennék rá kereslet...
Lopott árut pedig elképzelhető, hogy igen... Ők egyszerűen becsöngetni szoktak hozzánk, ágyneműt és otthonra való cuccokat árulnak tolós kocsiból. Először 4000 az ágynemű, utána 1500, de végül már 250-ért is odaadná, 100-at is ajánl, hiába mondom, hogy nincs szükségem ágyneműre, és másra sem...
Feljelentés esetükben nem fordult meg a fejemben, elég szerencsétlenek így is.
Viszont! Árultak már vacak teherautóról tüzifát... Esetükben sokat gondolkodtam, hogy hívni kéne a rendőrséget. Na de mmi van, ha saját fájuk, legális árusítás? nem szóltam hát senkinek.
Ez utóbbi téma azért is érint érzékenyebben, mert van saját tulajdonú erdőnk. Mi van ha az adott árusító épp a mi földünkről lopta a fát....????
Ui. A bérlet tuti hamis volt...? Elképzelhető, hogy csak az illető kapja a munkahelyén, de közben közel lakik vagy bringával jár, így nincs is szüksége rá, akkor mért ne adja el....
Bkv berleten kiv mindent.
Semmit, ha megeri megveszem, bovli szar nem kell, se drog.
Mert szolnek a rendornek?
A rendor ellenunk van, eletembe 1x volt pozitiv dolog veluk, amugy buntet, ha toled lopnak, leszarja, ha meg akarod vedeni teged szivat, ha tanu vagy is te szivsz, ezekutan?
Valóban, a 7-es eléggé jól összegzi a valóságot.
Fagyállós gazdának is elege lett, hogy kutyát se izgatja, hogy az ő munkájának a gyümölcséből él meg valaki, aztán sanszos hogy nem ússza meg könnyedén.
A rendőrök helyett én inkább a jogorvoslat szót használnám. Valóban, ha károd van, a törvény elbagatellizál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!