Miért ítélik el Hitler Holokausztját, amikor Washington holokausztjában sokkal több ember halt meg, de ő mégis hős?
#8 "usa pénzelte anno hitlert"
Erre tudsz mutatni bármilyen forrást?
12. például Henry Ford. Nem véletlen kapta meg a legnagyobb polgároknak adható Német kitüntetést egykoron. Mr Ford csak 1 picit volt antiszemita:))
Forrás? NGC
11. Csak tudod az a különbség hogy az ukránok ebből nem csináltak kárpótlás ipart/reklámot! Nem csesztetik az oroszokat érte ,mint minket már közel 60 éve. És persze nem is zsebelnek be horror összegeket egy közel sem biztosan 100%-ig úgy történt eseményért.
80 százalékos nézd meg az echo tv oldalán az elmúlt hetek világpanorámáit! hitlert az usa hihetetlen pénzzel támogatta, hogy hatalomra tudjon jutni/maradni!
még az is lehet, hogy az usa nem ölte meg hitlert,hanem elszállította az államokba!
Amennyire én tudom a George Washington parancsnoksága alatt alló katonák által elkövetett gnadenhutteni mészárlásban 96 fegyvertelen indiánt öltek meg.
Szerintem a kettő között kicsit mások az arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!