Ilyen esetben akkor is fizetnie kell a páromnak gyerektartást, ha nem ő az apa?
Továbbra se értem. A párja jelenlegi FELESÉGE nem rég szült. Négy éve külön laknak. És? Ebből következik, hogy a férfi nem lehet az apja? Már ne haragudjatok, de a kettő között nem áll fenn azért ok-okozati viszony... Számomra ebből nem nyilvánvaló. Ahogy abból sem, hogy a nem rég szült az asszony, az egy hónapot jelent. Miért nem fél évet? Vagy tíz hónapot?
Soha nem értem az ilyen kérdezőket. A részleteket cseszik leírni, aztán meg olyan alpári stílusban ugranak neki mindenkinek, aki nem őket támogatja, mintha rajtuk fordulna meg a passzát szél.
"Azért írtam, hogy a volt felesége mert már öt éve nem élnek együtt. "
Nekem ebből egyértelműen kiderül, hogy nem ő az apa.
21.08
csak hogy semmit nem írt. már pedig számomra nem egyértelmű, hogy egy nő miért állítaná egy férfiről, hogy ő az apa, ha nem is volt aktus. a kérdező által adott infókból pedig nem egyértelmű, hogy nem volt.
Feleség nem állította csak mivel még házasok így automatikusan a férj nevére kerül. Dunnika, Várkonyi Andi gyerekei is így kerültek először a volt férjek nevére, majd utána a vér szerinti apa kérvényére kerülnek a nevükre.
Törvény nem feltételezi, hogy házas nők mással élnek nemi életet, így automatikusan az férj nevére kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!