A nagy embereket, akik milliókat, milliárdokat lopnak el, miért nem sittelik le?
Bezzeg a kis senkiket pár ezer, százezer miatt leültetik!
A pár ezer forint lopás is lopás! De amikor hallani, hogy melyik fejes, vagy híres ember sikkasztott el hány millió ftot, és kap egy felfüggesztettet, kicsit érthetetlen nekem!
Mi az oka?
Mert olyan embereknek kéne lesittelniük az ilyeneket, akik maguk is szintén nyakig benne vannak a sikkasztásokban és esetlegesen feladnák őket azok, akiket lecsukatnak.
Ez ilyen "te vakarod az én hátamat, én vakarom a tiéd" állapot.
mert csak feltételezzük, hogy lopnak, de nem tudjuk. Az egyszerű ember "bután" lop, szereznek be ellene bizonyítékot. A nagyok pedig csalnak, amit nehéz bizonyítani. Ha a kis ember csal, azt is nehéz bizonyítani, ha okosan csinálja. A lopás és a csalás között nagy a különbség.
Tehát most amikor meg lenne bizonyíték a nagyokra"NAV ügy", akkor meg senki nem tesz semmit. Az emberek a melegek miatt tudnak tüntetni, de az ilyen nav ellenőrök védelmében meg nem. Majd most sem lesz semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!