Az 1 éves unokám láthatását, hol tudom kérvényezni, úgy, hogy ne az anyja lakásán legyen? Az 1 év alatt 3-szor láttam, úgy hogy az apja elvihette sétálni.
Figyelt kérdés
A szülők sosem éltek együtt. A fiam ugyan láthatja és gyerektartást is fizet, de el nem hozhatja, hogy mi is láthatnánk. Ő is csak a fia miatt viseli el az állandó civakodásaikat. Gyerekelhelyezés nem volt, de gondolom azért van szabály a nagyszülők láthatására is?2013. nov. 30. 16:11
1/8 anonim válasza:
Na megint itt vagy?Nem volt még elég múltkor?
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg nincs szabály a nagyszülők láthatására.
3/8 anonim válasza:
Nagyszülő láthatást külön kell kérvényezni, de ritkán ítélik meg. Pláne úgy, hogy gyakorlatilag idegenek vagytok a gyerek számára. 3 éves kor alatt az anyánál van a láthatás.
4/8 anonim válasza:
Ilyen kicsi gyereknel nem fogjak engedélyezni a kulon nagyszülői lathatast, pláne, ha az apa is felügyelt lathatast kapott. Háromeves kora utan az apa ujra kervenyezheti a lathatas módosítását, akkor kérheti, hogy el vihesse a gyereket, igy viheti hozzad is. Kulon az apai nagyszülőnek melle nem fognak megítélni lathatast.
5/8 anonim válasza:
Segítettél vagy szándékozol segíteni valamit az anyukának? Hogy hogy nem viheti el a fiad láthatáskor a kicsit? A kora miatt vagy a bíróság jobbnak ítélte nem egyedül hagyni vele?
6/8 anonim válasza:
3 éveskor alatt nem nagyon viheti el. Nagyszülői lázhatást pedig a gyámügyön kell kérvényezni, és pont hogy megitélik általában hisz a gyerek érdeke is, hogy legyenek nagyszülei
7/8 anonim válasza:
Utolsó! Az apai nagymamarol van szó. Az apa kapott lathatast, az o idejében majd oda viszi a gyereket, ahova akarja. Erre pluszban mar nem fognak a nagyszülőnek is ítélni, max aza nyári nagyszülőknek, ha ok kervenyeznek.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!