Kaptam beidézést tárgyalásra vádlottként, nem bírok megjelenni, mert külföldön tartózkodom. Ügyvédet be küldhetek magam helyett?
Figyelt kérdés
Jelenleg Írországban dolgozom, nemrég mentem ki ma meg kaptam a levelet hogy februárban tárgyalás. Nem bírok hazajönni, mert akkor a munkahelyem is elveszitem. Mit tegyek? Elhalasztani gondolom úgyse fogják júliusig mert csak akkor tudok haza jönni..2013. nov. 22. 11:17
11/14 anonim válasza:
" Félreértés az egész! 56 ezer forint értékű tárgy el lopásával gyanúsítanak ..de ez nem lopott volt, az az én tulajdonomat képezte!"
Igen, rendkívül életszerű, hogy a tulajdonomat képező 56 ezer forint értékű dologra jelentkezik egy vélt áltulaj, aki azt állítja, hogy ami egyébként az enyém azt tőle loptam. :D
12/14 A kérdező kommentje:
Az előzőnek .. Hát lehet játszani most a szavakkal.. Viccet is jó belőle űzni.. De te nem tudsz semmit.. csak idegesiteni a másikat. Ha te is ilyen helyzetben lennél lehet nem így állna a szád! milyen komolytalan emberek vannak ..
2013. nov. 22. 13:10
13/14 bumbi02 válasza:
Azért vicces hogy még semmit se lehetett tudni, csak annyit hogy a kérdező vádlott,máris neki estek sokan.
Beszéld meg a főnököddel, hogy ez és ez van, muszáj hazamenned ezen a napon. Ez a legegyszerűbb szerintem.
14/14 anonim válasza:
A gyerekgyilkos Tobin is meddig kíhúzta,neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!