Kaptam beidézést tárgyalásra vádlottként, nem bírok megjelenni, mert külföldön tartózkodom. Ügyvédet be küldhetek magam helyett?
Figyelt kérdés
Jelenleg Írországban dolgozom, nemrég mentem ki ma meg kaptam a levelet hogy februárban tárgyalás. Nem bírok hazajönni, mert akkor a munkahelyem is elveszitem. Mit tegyek? Elhalasztani gondolom úgyse fogják júliusig mert csak akkor tudok haza jönni..2013. nov. 22. 11:17
1/14 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni velük, de mivel vádlott vagy, szerintem nem érdekli őket a munkahelyi problémád.
Szerintem nem küldheted csak az ügyvédet. Fizetni vagy börtönbe menni is ő fog helyetted? :)
2/14 anonim válasza:
Amíg ülsz úgysem lesz szükséged munkahelyre, szóval nyugodtan haza jöhetsz a tárgyalásra.
3/14 A kérdező kommentje:
De tök hülyeség ez a tárgyalás. Nem is csináltam semmi olyat amit állítanak. De akkor is bűnözőként kezelnek még a rendőrségen is.
2013. nov. 22. 11:45
4/14 anonim válasza:
Hát pedig menjél, mert ha nem mész, akkor körözni fognak.
5/14 anonim válasza:
Ami azt illeti, elég messzire mentél, tudtad te jól, hogy szaladni kell. Csak bíztál abban, hogy ott majd nem találnak rád. Hát ez nem jött össze. Ha nem mégy el a tárgyalásra önként, a következő tárgyalásra már karperecben visznek oda!
Hiszen ezek szerint, ahogy a levéllel megtaláltak, személyesben, ill. kiadatás útján is el tudják érni, hogy a következő tárgyaláson már ott légy!
6/14 A kérdező kommentje:
Jéé! Nem menekülök.. már 2 éve itt dolgozom! Nem akarom elveszíteni egy ilyen hülyeség miatt a munkahelyem,de lecsukatni sem akarom magam
2013. nov. 22. 11:53
7/14 anonim válasza:
Szerinted az jobb lesz, ha a nemzetközi körözés miatt az írországi munkahelyedről visz el az ottani rendőrség?
Gondolod, hogy akkor megmarad a munkahelyed?
8/14 A kérdező kommentje:
Elhalasztani nem lehet későbbre?
2013. nov. 22. 12:04
9/14 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Inkább megkérdezek egy ügyvédet. Nem olyan hű de nagy bűncselekménnyel vádolnak. Nem betörés, meg semmi ilyen.. Félreértés az egész! 56 ezer forint értékű tárgy el lopásával gyanúsítanak ..de ez nem lopott volt, az az én tulajdonomat képezte! De senki nem hiszi el..
2013. nov. 22. 12:08
10/14 anonim válasza:
Szerintem is jobban jársz, ha az ügyvéded kérdezed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!