Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beidéztek az USA-ban egy...

Beidéztek az USA-ban egy macskát esküdtnek a bíróságra, mit szóltok?

Figyelt kérdés

Aki nem akarja végigolvasni annak még itt a slussz poén:

Anna hivatalosan kérte, hogy mentsék fel a macskáját a szolgálat alól, hiszen „nem ért és nem beszél angolul”. Kérelmében csatolta az állatorvos levelét is, aki leírja, hogy Sal nem egy emberi lény, hanem egy háziasított, rövid szőrű, ivartalanított macska.

A bíróság elutasította a kérést, ezért úgy néz ki, Salnak március 23-án el kell mennie a suffolki fellebbviteli bíróságra. Gazdái szerint esetleg nyávogással válaszol majd a kérdésekre.

[link]

2013. nov. 20. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Amerikában esküdtnek lenni az egyik legfontosabb állampolgári kötelezettség. ha nem teljesíted és nincs rá nagyon jó indokod, akkor börtönbe is zárnak. ezért nem lehet egy egyszerű levéllel elintézni a dolgot. majd bemennek a bíróságra és ott elintézik.

egyébként nálunk meg halottaknak szoktak választási papírokat küldözgetni. és nem csak olyanoknak, akik egy-két hete haltak meg.

2013. nov. 20. 22:19
 2/16 ConnectCare ***** válasza:
90%

Ez bizonyára valami tévedés. Azért az amerikaiak sem hülyék, nem akarnának egy macskát beszédre rávenni! :)

Azt el tudom képzelni, hogy azt valóban bizonyítani kelljen, hogy az említett név valóban egy macskát takar. Hiszen ha nem kellene, ha bemondásra menne, akkor minden beidézett holnapra macska lenne papíron :). Az állatorvos papírja meg talán nem elegendő bizonyíték a macskaságra, nem tudom. De ha engem itthon beidéznének, én meg közölném, hogy sorry, de én egy macska vagyok, biztosan kérne erre hiteles bizonyítékot a magyar bíróság is.

2013. nov. 20. 22:21
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
Az amerikaiak hülyék ennyi..
2013. nov. 20. 22:22
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
MAgyarország űbereli az amcsikat, nálunk meg birkák dolgoznak a parlamentben.
2013. nov. 20. 23:45
 5/16 bumbi02 ***** válasza:
93%
De azért azzal sincs minden rendben, aki háztartásbelinek bejelöli a macskáját.
2013. nov. 21. 03:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Olcso poenokat felreteve egy pillanatra, ami kimaradt a tortenet forditasabol az hogy 2 okbol hivtak be megis a macskat :

- hogy lassak tenyleg nem valami okostojas probal kibujni az eskudszeki kotelessege elol egy ilyen idietlen kifogassal.

- erdekelne a birot hogy mi a fenenek regisztralta ez a degeneralt a macskajat mint " csaladtag " ? Csaladtagkent van adokotelezettseg, valsztopolgari jogok, stb.

#3 - FYI : lehet hogy nem olyan fantasztikusan okosak az amerikaiak mint a magyarok :) de nem olyan hulyek sem hogy koteleznenek egy macskat eskudtnek.

Udv a sok nagyokosnak :)

Cheers

2013. nov. 21. 03:54
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

"De azért azzal sincs minden rendben, aki háztartásbelinek bejelöli a macskáját."

Háziállatnak jelölte te, nem háztartásbelinek. Azzal minden rendben van aki olvasni sem tud?

2013. nov. 21. 07:07
 8/16 hollófernyiges ***** válasza:
A törvény az törvény.
2013. nov. 21. 08:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen tévedés volt, kutyának akarták küldeni a levelet!
2013. nov. 21. 09:45
 10/16 anonim ***** válasza:
11 dühös ember és a macska...
2013. nov. 21. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!