Mennem kell a bíróságra?
Figyelt kérdés
Most vagyok 16 éves és a szüleim válnak . Az lenne a kérdés ,hogy a bíróságra nekem is be kell mennem gyerekelhelyezés végett majd valamikor vagy nem?2013. júl. 31. 14:22
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom, nem kötelező, csak akkor, ha a szüleid nem tudtak megegyezni a gyermekelhelyezésről. Ha esetleg ez a helyzet, akkor jó, ha tudod, hogy mivel 14 éves elmúltál, a bíróság a te döntésedet veszi figyelembe. Ez azt jelenti, hogy nemcsak hogy figyelembe veszik a te kívánságodat, hanem ténylegesen te döntheted el, hogy anyuddal vagy apuddal akarsz élni. Úgyhogy jól fontold meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!