Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bécsben legális az, ha az...

Bécsben legális az, ha az autómban alszok napokon keresztül?

Figyelt kérdés
Sajnos drága a szállás, ezért az első fizetésig valahogy ki kell húzni, nem kötnek belém ezért az osztrák rendőrök? És hol találok olyan helyet, ahol nem kell fizetnem a parkolásért?
2013. nov. 12. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem látom akadályát hogy aludhass az autóban. Itthon is annyit alszol az autódban amennyit akarsz.
2013. nov. 12. 07:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért ilyenkor már hideg lesz a kocsiban.
2013. nov. 12. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Az alvás az miért ilyen különös tevékenység? Valaki figyeli, hogy mikor várakozom az autóval elalszom-e és ha igen jön a bünti? :D
2013. nov. 12. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a 3-as írja, totál életszerűtlen, hogy ezért büntessenek.

Magyarországon is annyit alszol a kocsidban, amennyit akarsz.

Viszont figyelmeztetlek, vigyél rengeteg takarót, mert én októberben is nagyon fáztam ilyen helyzetben. Nálam volt polifoam, melegítő ruha, sapka, hálózsák, 1 nagy takaró, de az éjjel közepén még a kabátomat is magamra terítettem, elég kellemetlen volt. Kibírható, de kellemetlen.

2013. nov. 12. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Az elottem szolok rosszul tippelgetnek. Ha valakik autóban alszanak bárhol közterületen, az vadkempingezésnek minősül, és komoly pénzbírságra lehet számítani. A büntetés kifizetéséig, akár az autót is zár alá vehetik.
2013. nov. 12. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy jó hálózsákban nem fogsz fázni. Nem kell sok takarót vinned, elég egy jó hálózsák. Én már -10 fokban is aludtam kint az erdőben úgy, hogy csak egy alsógatya volt rajtam a hálózsákban és egyáltalán nem fáztam. A kocsiban meg azért melegebb van, beleheled.

Másrészt az a baj, hogy ha ülsz a kocsiban és úgy elalszol, akkor azért senki nem büntethet meg. Ellenben, ha megágyazol az autóban és ezzel ráutaló magatartást tanúsítasz, hogy átmenetileg az autóban élsz, az már büntethető.

2013. nov. 13. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
1 nap múlva elküldenek
2013. nov. 14. 06:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor fogalmazzunk úgy hogy életformaszerűen nem szabad autóban élni, de ne az alvásra hegyezzük ki a dolgot. Ez így olyan mintha bármit lehetne csinálni az autóban, de abban a pillanatban hogy becsukod a szemed már büntethető vagy. Elég vicces :D
2013. nov. 14. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:
én láttam egy magyart, aki rendszeresen alukált egy szgk-ban, de az csak egy autópálya parkoló volt.
2013. nov. 15. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!