Ti mit tennétek a helyemben? Ha nem teljesítem a kérést komoly következménye is lehet?
Az összeg kb. reális, a munkadíjjal együtt értve.
Azt viszont nem értem, hogy hogyan is fogják igazolni, hogy befizetted? A csekk igazolná, de egy levél, hogy "fizesd be" az nem igazol semmit.
Az összeggel úgy nagyságrendben nincs bajom, de az eljárást magát nem értem.
Ne fizesd ki.
Még ha van is kamerájuk,és feljelentenek,akkor sem lesz több a büntetésed,mint egy máanyag pad.
Biztonságiaknak amugysincs közük ehhez,fizetned a teniszpálya üzemeltetőjének kellene.
Ha mindenképp jóvá akarod tenni a dolgot,menj be a teniszpálya üzemeltetőjéhez,mondd el,hogy szánod-bánod,vennél egy új padot.
A történet annyi,hogy a biztonságiak kis mellékkeresetet akarnak.
Se a rendőrség,valószinű a teniszpálya üzemeltetője sem tud a dologról.
Ne fizesd be, a bizt. őrök csak maguknak akarják eltenni a pénzt. Ha ennyire fontos nekik akkor tegyenek feljelentést.
Én is okoztam már kárt, járkáltam a rendőrségre állandóan, mert a tulaj állítása szerint 100 000 forintost kárt okoztam. A vége az lett hogy 0 forintot kellett fizetnem mert semmilyen kár nem keletkezett.
ez nem formális, tényleg a főnökhoz menj be.
amúgy a biztonsági őr nem hivatalos személy, tehát eleve a személyidet sem kérhette volna el.
Utalni semmiképp.
Menj be az üzemeltetőhöz,és vele egyezkedj.
Milyen értékű padot törtél össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!