Ha egy színesfémtolvajt vasúti vezeték lopás közben agyoncsapja az áram, akkor a MÁV egy gyilkos cég a liberalisták szerint?
" Szélsőjobbosok most itt hőbörögnek mint a
hülyék hol ott nincs igazuk tény h lopni ment
az az ember, de a gazdának nincs joga ön
bíráskodni h majd ő megbünteti a tolvajt mért
nem vett inkább egy kamerát vagy riasztót."
Szóval aki félti a sajátját az csak "szélsőjobbos" lehet?
Irígylésre méltó az egybites világnézetetek!
És inkább ti hőbörögtök mosdatva a tolvajt (attól mg nem értek egyet azzal sem, hogy ha tényleg szándékosan fagyállózott, szóval hibázott a tulaj, de az attól még nem indok, hogy lopni kellene).
Miért nem intézkedtek a hatóságok amikor bejelentette az első esetet?
Abszurdiában nincs a magánterületnek, magántulajdonnak semmi "szentsége"?
Jó ne önbíráskodjon senki, de akkor miért nem végzik hatékonyan a dolgukat az illetékesek?
"Miért nem intézkedtek a hatóságok amikor bejelentette az első esetet?"
Egyszer sem tett feljelentést. Legalábbis a tv-ben ez hangzott el.
"Egyszer sem tett feljelentést."
Jaj, erről jobb nem beszélni. Már az ügyintéző kihajítja a feljelentgetőket, mert FÉL a bosszútól. Az ám, hazám.
"Jaj, erről jobb nem beszélni. Már az ügyintéző kihajítja a feljelentgetőket, mert FÉL a bosszútól."
Na! Azért megnézném én azt, hogy elküldjön az ügyintéző, ha én feljelentést akarok tenni, mert betörtek hozzám.
" Egyszer sem tett feljelentést. Legalábbis a tv-
ben ez hangzott el."
Valahol mint ha olvastam volna valamit, vagy esetleg azt, hogy tudták miket "tevékenykedett" a "szegény áldozat".
Az megint más lenne ha mérgezett borral kínálta volna meg pl. egy haragosát, de itt a szegén' tolvaj úr besurrant lopni a máséból, most pechjére.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!