Ha egy színesfémtolvajt vasúti vezeték lopás közben agyoncsapja az áram, akkor a MÁV egy gyilkos cég a liberalisták szerint?
Egyszer Budapesten, egy c__ lopott, átfutott a piroson és elcsapta egy autóbusz.Baja nem lett neki, csak 1-2 horzsolás.
A liberálisok szerint az autóbusz is rasszista lehetett, a buszsofőrön még SS jelvény is megjelent a libsik agyában.
" A borban
azért volt a fagyálló, hogy az azt ellopó
megbetegedjen tőle. Remélem érted a
különbséget. Ezzel nem azt akarom mondani,
hogy akkor szabad a rablás, de ha valaki
mérget rak abba az italba, amiről tudja, hogy
el fogják lopni és meg fogják inni, az bizony
szándékosság, előre megfontoltság, és ha az
illető belehal, akkor gyilkosság is."
Szerintem avassák mártírrá szegín tolvajt!
Attól függetlenül az is bűncselekmény, hogy bejárt máshoz lopni állandó jelleggel, a fakabátok meg leaz.rták az egészet, hiába jelentette.
Vagy az nektek smafu?
Még ha nem is ez lett volna a módja "lekapcsolni" szegén tolvaj urat.
Ha csak azért tették áram alá az adott vezetéket, hogy megöljék vele a tolvajt, akkor igen.
Szerintem egy átlagos doboz tejföl is érti a különbséget a borosgazda esete és a kérdésed között...
"Szerintem avassák mártírrá szegín tolvajt!"
Nem ezt mondtam. De megmérgezni valakit a magyar jogrend szerint bűncselekmény, az előzményektől függetlenül. Már a mérgező anyag tárolása a boroshordóban magában is szabálysértés, ha pedig bebizonyosodik, hogy bosszúból, megleckéztetésből stb. került oda, akkor akár bűncselekmény is. A szemet szemért elv nem megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!